Slett infokapsler og nettstedsinformasjon i Firefox

Infokapsler blir lagret på datamaskinen din av nettsteder du besøker, og inneholder informasjon som nettstedspreferanser eller innloggingsstatus. Denne artikkelen viser hvordan du kan slette infokapsler, andre nettstedsdata og hurtiglagret nettinnhold i Firefox.

Slett infokapsler for nettstedet du er på

Slik sletter du infokapsler og nettstedsdata for det nettstedet du er på i øyeblikket:

1. Klikk på hengelåsen Fx89Padlock til venstre for adresselinjen.
    Fx117WinNorskSletteInfokapslerNettstedsdata
  2. Klikk på Slett infokapsler og nettstedsdata….

Slett infokapsler for et bestemt nettsted

Slik sletter du infokapsler for et bestemt nettsted:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Personvern og sikkerhet-panelet og rull ned til avsnittet Infokapsler og nettstedsdata.
    Fx92WinNorskInnstillingerNettstedsdata
  3. Klikk på Behandle data…-knappen for å vise vinduet Behandle infokapsler og nettstedsdata dialog will appear.
  4. I Søk på nettsider-feltet skriver du inn navnet til nettstedet du vil fjerne infokapsler for. Nettstedsnavn som passer med det du skriver, vises fortløpende.
    Fx117WinNorskBehandleInfokapslerNettstedsdataSletteUtvalg
    • For å fjerne alle infokapsler og lagrede data for nettstedet, klikk på Fjern alle vist.
    • For å fjerne utvlagte linjer, marker de linjene du vil fjerne og klikk på Fjern valgte.
  5. Klikk på Lagre endringer.
  6. I bekreftelses-vinduet Fjerner infokapsler og nettstedsdata som åpnes, klikk på Fjern.
  7. Lukk about:preferences-siden.

Les Behandle innstillinger for lokal lagring og Forbedret sletting av infokapsler for å lære mer om behandling av nettstedsdata i Firefox.

Merk: Du kan bruke Storage Inspector til å fjerne individuelle infokapsler for et bestemt nettsted via høyreklikkmenyen. Slik åpner du Storage Inspector: Klikk på menyknapppen Fx89menuButton, klikk på Flere verktøy … og på Web Developer Tools (eller trykk Ctrl + Shift + ICmd + Opt + I på tastaturet) og velg Storage.

Slett alle infokapsler, nettstedsdata og hurtiglager

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. Velg Personvern og sikkerhet-panelet og rull ned til avsnittet Infokapsler og nettstedsdata.
  3. Klikk på Tøm data…-knappen. Tøm data dialogvinduet vises.
    Fx114WinNorskTomData
    • Infokapsler og nettstedsdata (for å fjerne innloggingsstatus og nettstedspreferanser) og Hurtiglagret (cachet) nettinnhold (for å fjerne lagrede bilder, skript og annet hurtiglagret innhold) bør begge være markert.
  4. Klikk på Tøm.

Slett alle infokapsler og beholde annen informasjon

Slik sletter du bare infokapsler mens du beholder annen informasjon:

1. Klikk på menyknapppen Fx89menuButton, klikk på Historikk og på Tøm nylig historikk….
  2. Sett Slett tidsrommet: til Alt.
    Fx111WinNorskSletteNyligHistorikkInfokapslerFx117WinNorskSletteNyligHistorikkInfokapsler
  3. Marker Infokapsler og sørg for at andre elementer du vil beholde, ikke er markert.
  4. Klikk på OKSlett nå-knappen for å slette infokapslene og lukke vinduet for Slett all historikk.