Lag en skrivebordssnarvei til et nettsted

Du kan bruke Firefox til å legge en snarvei på skrivebordet ditt, for raskt å bringe deg til et nettsted du har besøkt:

1. Tilpass vindusstørrelsen på Firefox slik at du kan se både skrivebordet og Firefox-vinduet på samme skjerm.
  2. Klikk og hold på hengelås-ikonet til venstre for adressefeltet (der URL'en vises).
    FF70 Gray PadlockLock89addressbar
  3. Mens du holder venstre musetast nede, dra musepekeren til skrivebordet og slipp musetast for å lage snarveien.
    Fx110WinNorskDraSkrivebordsSnarvei

Du kan også dra og slippe elementer til skrivebordet fra Arkivet (Ctrl + Shft + O) for å lage snarveier.

Når du dobbeltklikker på snarveien du har laget, åpnes standard nettleser og viser nettsiden snarveien peker til. Om du vil ha Firefox som standard nettleser, les Gjør Firefox til din standard nettleser.

I tillegg er det mange tredjeparts Firefox utvidelser som kan hjelpe deg. For mer informasjon om å søke for og å installere utvidelser, se Finn og installer utvidelser for å legge til funksjoner til Firefox.