Aktiver og deaktiver infokapsler som nettsider bruker for å spor dine preferanser

Informasjonskaplser er lagret på din datamaskin av nettsider du besøker og inneholder informasjon som side preferanser eller login status. Denne artikkelen beskriver hvordan du kan aktivere og deaktivere disse informasjonskapslene i Firefox

Hvordan endrer jeg infokapsler instillinger?

Merk: Informasjonskapsler er som standard aktivert i Firefox.

For å sjekke eller endre dine instillinger:

1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger. .
  2. Velg PersonvernPersonvern og sikkerhet panelet, og gå til Historikk seksjonen.

3. I nedrykksmenyen ved siden av Firefox vil:Firefox vil velg Bruke egne instillinger for historikk.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57
  4. Marker boksen Aksepter infokapsler fra nettsteder for å aktivere informasjonskapsler, og fjern merket for å deaktivere dem. Cookies Win Cookies Mac Cookies Lin
  5. Velg hvor lenge informasjonskapsler har lov til å bli lagret:
    • Behold de intill: de utløper på dato: Hver infokapsel vil bli fjernet når den når sin utløpsdato, hvilket er bestemt av siden som lagt den.
    • Behold de intill: Firefox avsluttes: Infokapselene som er lagret på din maskin blir fjernet når Firefox avsluttes
    • Behold de intill: spør hver gang: Viser et varsel hver gang en nettside prøver å lagre en infokapsel, og spør deg om du ønsker å lagre den eller ikke.
  6. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk.. .
  1. Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger. .
  2. Velg PersonvernPersonvern og sikkerhet panelet, og gå til Historikk seksjonen.

3. I nedrykksmenyen ved siden av Firefox vil:Firefox vil velg Bruke egne instillinger for historikk.
    customhistory38 Fx56Privacy&Security-CustomHistory-new CustomHistory fx57
  4. Marker boksen Aksepter infokapsler fra nettsteder for å aktivere infokapsler, og fjern merket for å deaktivere dem. Cookies Win Fx22 3rd Party Cookies Mac Fx22 3rd Party Cookies Linux Fx22
  5. Velg hvor lenge infokapsler skal bli lagret:
    • Behold de intill: de utløper på dato: Hver infokapsel vil bli fjernet når den når sin utløpsdato, hvilket er bestemt av siden som lagt den.
    • Behold de intill: Firefox avsluttes: Infokapselene som er lagret på din maskin blir fjernet når Firefox avsluttes
    • Behold de intill: spør hver gang: Viser et varsel hver gang en nettside prøver å lagre en infokapsel, og spør deg om du ønsker å lagre den eller ikke.
  6. Lukk siden about:preferences. Alle endringer du har gjort vil bli lagret automatisk.. .

Nettsider melder om infokapsel problemer

Hvis en nettside gir deg en feilmelding som sier at du ikke kan motta infokapsler, se Websites say cookies are blocked - Unblock them.

// These fine people helped write this article:JCPlus. You can help too - find out how.