Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Meer info

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

thundbird versiyon hk

more options

merhabalar

otomatik olarak beta sürümü olan 81.0.b4 versiyonunda sayfa yazdırma sorunu yaşanmaktayım. gelen mailin üzerinde yazdır dediğimde thundbird çökme habercisi çıkıyor . Bu versiyonundaki bu sorunu çözebilir misiniz ?

merhabalar otomatik olarak beta sürümü olan 81.0.b4 versiyonunda sayfa yazdırma sorunu yaşanmaktayım. gelen mailin üzerinde yazdır dediğimde thundbird çökme habercisi çıkıyor . Bu versiyonundaki bu sorunu çözebilir misiniz ?

Alle antwoorden (2)

more options

Öncelikle merhaba! Bu hata yazılım hatası olduğu için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Çıkan çökme hatasından hata bildirerek sorunun düzelmesi için katkıda bulunabilirsiniz. Ya da normal sürümü yükleyebilirsiniz. İyi günler dilerim. Saygılarımla; Metehan Özyürek -- Bu iletiyi Mozilla Support'a başvurduğunuz için aldınız. Mozilla Support'a başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Mozilla'nın sizden hiç bir şekilde bir yeri aramanızı, bir yere mesaj atmanızı veya kişisel bilgilerinizi istemediğini unutmayın. Böyle bir durumda mesajın sağ üstündeki menü ile Kötüye Kullanım Bildir diyebilirsiniz.

more options

Mozilla Thundbird yeni versiyonu çıkarmasını bekliyoruz .