Wat is er met de add-onbalk gebeurd?

De nieuwste Firefox verwijdert de add-onbalk en plaatst nu een knop van een add-on in de hoofdwerkbalk. Hier wordt uitgelegd hoe u de weergave ervan kunt aanpassen en hoe u de add-onbalk desgewenst kunt terugplaatsen.

Add-ons in the toolbar - Win8

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox/new.

De add-ons in uw werkbalk herschikken of naar het menu verplaatsen

Natuurlijk kunt u de positie van deze knoppen aanpassen. Verplaats ze naar een ander deel van de werkbalk of zet ze in het menu. Het is aan u. Probeer het eens:

1. Klik op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
    Customize Fx 29 Win8
  2. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten als u klaar bent.

De Add-on Bar Restorer gebruiken om de add-onbalk terug te zetten

Als u liever de add-onbalk in oude stijl gebruikt, installeer dan de add-on “Addon Bar (restored)”. Zo doet u dit:

Noot: deze add-on wordt niet beheerd door Mozilla.

1. Open de “Addon Bar (restored)”-pagina.
  2. Klik op de groene knop Toevoegen aan Firefox om deze te installeren.
  3. Firefox zal de add-on downloaden en u vragen te bevestigen dat u deze wilt installeren.
    • Zodra de add-onbalk is geïnstalleerd, zal deze onder in het scherm verschijnen.
  4. Klik nu op de menuknop new fx menu en kies Aanpassen.
  5. Sleep de gewenste functie naar de nieuwe add-onbalk onderin.
  6. Klik op de groene knop Aanpassen afsluiten als u gereed bent.

Als u hulp nodig hebt bij deze add-on, stuur dan een e-mail naar de maker ervan - GiTcode@hush.com.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1qRXRX8