Hoe werk ik mijn betalingsinformatie bij op Mozilla VPN?

Houd uw betalingsgegevens up-to-date, zodat uw abonnement op Mozilla VPN automatisch wordt verlengd op de dag dat het verloopt. Op deze manier werkt u uw betalingsmethode bij:

Waar kan ik mijn abonnementsgegevens voor Mozilla VPN zien?

1. Open Mozilla VPN en klik (of tik) op het instellingenpictogram vpn settings icon.
  2. Klik (of tik) op de pijl naast uw gebruikersnaam. Het paneel dat wordt geopend toont meer details over uw abonnement.
    VPNSubscriptionView

Hoe werk ik mijn betalingsgegevens bij in Mozilla VPN?

Windows, macOS, Linux of Android

1. Open Mozilla VPN.
  2. Open uw Instellingen door in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram te klikken (of te tikken).
  3. Klik (of tik) op de pijl naast uw gebruikersnaam.
  4. Klik (of tik) op Account beheren en meld u aan bij uw Mozilla-account.
  5. Klik (of tik) aan de linkerzijde van de pagina op Betaalde abonnementen.
  6. Klik (of tik) op de knop Beheren onder Factuurinformatie om uw gegevens bij te werken.
  7. Klik (of tik) op de knop Bijwerken nadat u uw gegevens hebt bijgewerkt.

iOS (iPhone of iPad)

U kunt uw abonnement beheren via de App Store van Apple door deze stappen te volgen, of kijk op de ondersteuningswebsite van Apple voor meer informatie.

1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op Abonnementen.
  4. Tik op Betaling en verzending.
  5. Tik op de betalingsmethode die u wilt wijzigen of op Betalingsmethode toevoegen om een nieuwe in te voeren.