Uw containertabbladen beschermen met Mozilla VPN

Mozilla VPN versleutelt uw verbinding, zodat derden uw activiteit niet kunnen volgen tijdens het surfen. U kunt deze bescherming aan uw containers toevoegen en voor elk ervan een andere serverlocatie selecteren met Mozilla VPN.

Volg deze stappen om Mozilla VPN in uw containers in te schakelen:

1. Klik op het pictogram Multi-Account Containers in de werkbalk. Als u Mozilla VPN niet hebt geïnstalleerd, klik dan op de knop Learn More om te worden doorgestuurd naar de Mozilla VPN-website, waar u een abonnement kunt nemen en de app kunt downloaden.
    MACLearnMore
  2. Voer het installatieprogramma uit en meld u in de app aan bij Mozilla VPN.
  3. Multi-Account Containers detecteert nu dat de VPN-client is geïnstalleerd. Het Mozilla VPN-logo en de statusindicator zijn zichtbaar op het hoofdpaneel.

MACvVPNpanel
  4. Klik onderaan op Manage Containers. De lijst met containers wordt getoond. Selecteer de container waarvoor u Mozilla VPN wilt inschakelen.
  5. De container wordt geopend. Als u de VPN hebt geïntegreerd, wordt in de sectie Mozilla VPN van het bewerkingspaneel van uw container een schakelaar getoond.
  6. Zet de schakelaar naast Use a custom location for this container om om Mozilla VPN voor deze container in te schakelen.
    MACvVPNpanel2
  7. Kies een locatie uit de keuzelijst.

U weet dat de VPN is ingeschakeld, als de containers waarvoor Mozilla VPN is geconfigureerd de vlag van het land van de serverlocatie tonen.