Thunderbird en AT&T

Thunderbird kan worden gebruikt als een client voor een AT&T-e-mailaccount. Thunderbird zal berichten van de AT&T-server downloaden en deze op uw lokale systeem opslaan. Thunderbird kan ook worden gebruikt om berichten op te stellen die via de mailservers van AT&T worden verzonden.

Instellingen

Hier volgen de benodigde instellingen voor een AT&T-verbinding.

• Omschrijving = Uw e-mailadres
  • Servernaam = mail.bellsouth.net, of gebruik die in uw e-mailadres (AT&T heeft veel verschillende domeinen)
  • Poort = 25 of 100 (Dit is door mijn ISP/Mailserver verstrekt)
  • Gebruikersnaam en wachtwoord = Niet aangevinkt
  • Verbindingsbeveiliging = Geen

Zie ook