Thunderbird bijwerken

Thunderbird is zo geconfigureerd dat er automatisch wordt gecontroleerd op updates voor de toepassing en eventueel geïnstalleerde add-ons.

Noot: als u Linux (zoals Ubuntu) en de versie van Thunderbird in een pakketvorm voor uw Linux-distributie gebruikt, dient u te wachten tot er een bijgewerkt pakket wordt vrijgegeven naar de pakketrepository ervan. Zie ook Thunderbird installeren in Linux. Dit artikel is alleen van toepassing als u Thunderbird handmatig hebt geïnstalleerd (zonder de pakketbeheerder van uw Linux-distributie te gebruiken).

Automatische updates

Standaard is Thunderbird geconfigureerd om automatisch te controleren op updates.

1. Als er updates beschikbaar zijn, zal het dialoogvenster Software-update worden weergegeven, dat details over deze updates bevat. Klik op OK om Thunderbird bij te werken. De geselecteerde updates zullen worden gedownload en geïnstalleerd.
  2. Om het installatieproces te voltooien dient u Thunderbird te herstarten (sluiten en weer openen) door op Klaar te klikken.
  3. Wanneer Thunderbird opnieuw wordt gestart, zullen de updates zijn geïnstalleerd.

Hebt u problemen?

Handmatig controleren op updates

U kunt op elk willekeurig moment controleren op updates.

• Ga naar het menu Help en selecteer Over Thunderbird.Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Over Thunderbird.Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Help en selecteer Over Thunderbird.

Gebaseerd op informatie van Software Update (mozillaZine KB)

Deel dit artikel: http://mzl.la/1ApHiDA