Template:resetsteps

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 86436
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox, ga naar het submenu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Klik in de menubalk op het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.
    Reset Firefox 1 - WinXPTroubleshooting info - win
    Troubleshooting info - mac
    Troubleshooting info - lin
    Als u het menu Help niet kunt benaderen, typ dan about:support in uw adresbalk om de pagina Probleemoplossingsinformatie zichtbaar te maken.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie op de knop Firefox herinitialiseren.
    Reset Firefox 2 - WinXPReset Firefox - Win - 1Reset Firefox - Mac - 1Reset Firefox - Lin - 1
  3. Klik in het bevestigingsvenster dat wordt geopend op Firefox herinitialiseren om verder te gaan.Klik in het bevestigingsblad dat verschijnt op Firefox herinitialiseren om verder te gaan.
  4. Firefox zal worden gesloten en opnieuw worden ingesteld. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Voltooien en Firefox zal worden geopend.Firefox zal worden gesloten en opnieuw worden ingesteld. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Klaar en Firefox zal worden geopend.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op Help Help-29.
  2. Kies Probleemoplossingsinformatie vanuit het menu Help.
    Als u het menu Help niet kunt benaderen, typ dan about:support in uw adresbalk om de pagina Probleemoplossingsinformatie zichtbaar te maken.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie op de knop Firefox herinitialiseren….
    Reset 29 WinReset 29 MacReset 29 Lin
  4. Klik in het bevestigingsvenster dat wordt geopend op Firefox herinitialiseren om verder te gaan.
  5. Firefox zal worden gesloten en opnieuw worden ingesteld. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Voltooien en Firefox zal worden geopend.
  1. Klik direct op de knop Firefox opfrissen als u deze pagina in Firefox bekijkt (als u een andere browser gebruikt, zal dit niet werken). Ook vindt u een knop Vernieuwen in de rechterbovenhoek van de pagina Probleemoplossingsinformatie (about:support).
  2. Klik op Firefox vernieuwen in het bevestigingsvenster om verder te gaan.
  3. Firefox zal worden gesloten en zichzelf vernieuwen. Zodra dit is gebeurd, zal een venster de geïmporteerde gegevens weergeven. Klik op Voltooien en Firefox zal worden geopend.

Noot: er is ook een knop Firefox vernieuwenFirefox herinitialiseren in het venster Firefox Veilige modus, als u Firefox niet normaal kunt starten.