Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven

U kunt uw nieuw-tabbladpagina zo instellen dat een zoekbalk, uw meest bezochte websites, aanbevolen verhalen en highlights, of helemaal niets wordt getoond. Om deze instellingen te benaderen, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het nieuwe tabblad. Hier leest u meer over deze instellingen.

U kunt uw nieuw-tabbladpagina zo instellen dat uw meest bezochte websites of helemaal niets wordt getoond. Om deze instellingen te benaderen, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het nieuwe tabblad. Hier leest u meer over deze instellingen.

Uw nieuw-tabbladpagina aanpassen

1. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina.

new tab cogwheel 57
  2. Plaats een vinkje naast de instellingen die u wilt zien:
    • Zoeken: zet het zoekveld op de nieuw-tabbladpagina aan of uit.
    • Topwebsites: toont de websites die u het vaakst bezoekt.
      • Plaats een vinkje naast Twee rijen tonen als u een extra rij topwebsites wilt zien.
    • Aanbevolen door Pocket om verhalen te zien die populair zijn onder Pocket-gebruikers.
    • Highlights om pagina’s te zien die u onlangs hebt bezocht of waarvoor u onlangs een bladwijzer hebt gemaakt.
    • Snippets om verhalen van Mozilla te zien.

Lege nieuw-tabbladpagina

Als u liever een lege pagina ziet:

1. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina.

new tab cogwheel 57
  2. Verwijder alle vinkjes om alle secties van de nieuw-tabbladpagina te verbergen.

Uw topwebsites tonen

Klik op het tandwielpictogram op de nieuw-tabbladpagina en plaats een vinkje naast Uw topwebsites tonen.

Een leeg nieuw tabblad tonen

Om alle websites van de nieuw-tabbladpagina te verwijderen, selecteert u Lege pagina tonen.

blank tab 40

Nieuw-tabbladinstellingen uitschakelen

Om alles in de nieuw-tabbladpagina te verbergen, waaronder de nieuw-tabbladinstellingen (of om de pagina te kiezen die in een nieuw tabblad wordt geopend), kunt u de add-on New Tab Override (browser.newtab.url-vervanging) installeren.