Tegels in Nieuw tabblad verbergen of weergeven

U kunt uw nieuw-tabbladpagina zo instellen dat uw meest bezochte websites of helemaal niets wordt getoond. Om deze instellingen te benaderen klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het nieuwe tabblad. Hier leest u meer over deze instellingen.

Uw topwebsites tonen

Klik op het tandwielpictogram op de nieuw-tabbladpagina en plaats een vinkje naast Uw topwebsites tonen.

Een leeg nieuw tabblad tonen

Om alle websites van de nieuw-tabbladpagina te verwijderen selecteert u Lege pagina tonen.

blank tab 40

Nieuw-tabbladinstellingen uitschakelen

Om alles op de nieuw-tabbladpagina te verbergen, waaronder de nieuw-tabbladinstellingen, volgt u deze stappen:

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina ‘Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!’ kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik!Ik aanvaard het risico! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Typ browser.newtab.url in het zoekveld.
  3. Dubbelklik op de voorkeur browser.newtab.url en wijzig de URL van about:newtab naar about:blank. Als alternatief kunt u dit wijzigen naar about:home voor uw standaard startpagina, of de startpagina van uw voorkeur door de URL ervan in te typen.
  4. Klik op OK en sluit het tabblad about:config.

Om alles in de nieuw-tabbladpagina te verbergen, waaronder de nieuw-tabbladinstellingen (of om de pagina te kiezen die in een nieuw tabblad wordt geopend), kunt u de add-on New Tab Override (browser.newtab.url-vervanging) installeren.