Sommige pagina’s of pagina-elementen laden niet na bijwerken naar Firefox 70

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er is een bekend probleem in Firefox 70 dat verhindert dat sommige pagina’s of pagina-elementen die gebruik maken van dynamic Javascript (zoals YouTube of Facebook) correct geladen worden.

Een Firefox 70.0.1-update is uitgegeven die het probleem zou moeten verhelpen. Werk Firefox bij naar de nieuwste versie.

Als u Firefox niet kunt bijwerken, dan is dit een tijdelijke oplossing:

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Zoek naar dom.storage.next_gen
  3. Dubbelklik op de voorkeur dom.storage.next_gen om de waarde te wisselen naar false.