Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen

(Doorgestuurd vanaf Een vraag stellen Omleiding 1)

Bekijk onze Forumregels en -richtlijnen, klik daarna op de knop om uw vraag te stellen, en ons team van medewerkers zal u helpen.

Hulp verkrijgen

Noot: u dient zich bij Mozilla Support te registreren als u de vraag wilt stellen.

Als u een schermafbeelding wilt toevoegen om uw probleem te helpen uitleggen, lees dan ook:

Extra hulpbronnen

Als onze Help-onderwerpen geen antwoord bevatten, kunt u ook deze andere ondersteuningsbronnen proberen: