Mobiele en gegevensverbindingen en -instellingen beheren in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 40810
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Hoe beheer ik mobiele en gegevensverbindingen en -instellingen?

U kunt uw gegevensverbinding in- of uitschakelen via de instellingenapplicatie of de meldingentray.

1. Tik op Settings App (small) en kies Mobiel & gegevens.

(Screenshot)

Er verschijnt informatie over het netwerk, gegevens, roaming en geavanceerde instellingen.
  2. Schakel uw gegevensverbinding en instellingen voor gegevensroaming in of uit door op de knop te tikken.

data_connection

3. Gebruik Geavanceerde instellingen om uw netwerkprovider in te stellen of te wijzigen.
Het gegevensnetwerk verschijnt onder Gegevensverbinding als deze is ingeschakeld.
Tip: gebruik de Gebruik-applicatie om uw gegevensgebruik te controleren en meldingen bij het bereiken van lage saldo’s in te stellen.