Gegevensgebruik weergeven in Firefox OS

Noot: er moet een simkaart in de telefoon zijn geplaatst om de applicatie te kunnen laten werken.

Firefox OS Cost Control Icon

1. Tik op het bovenstaande pictogram om de app Gebruik te openen.
    • De hoeveelheid gebruikte gegevens verschijnt.

usage

2. Tik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om het gebruiksbeheer te wijzigen of opnieuw in te stellen.
    • Het scherm Instellingen verschijnt.

usage_settings

3. Tik op de knop Herinitialiseren om de gegevens te wissen en het bijhouden van uw gebruik te starten.
Tip: om het gegevensgebruik vanaf een willekeurig scherm te bekijken veegt u omlaag en vinkt u de meter MB gebruikt in het meldingenvak aan. Als u de alarmknop hebt ingeschakeld, zal de meter rood worden zodra u de gegevenslimiet in de instelling bereikt.

Deel dit artikel: http://mzl.la/18mXKnR