Mobiele en gegevensverbindingen en -instellingen beheren in Firefox OS

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hoe beheer ik mobiele en gegevensverbindingen en -instellingen?

U kunt uw gegevensverbinding in- of uitschakelen via de instellingenapplicatie of de meldingentray.

1. Tik op Settings App (small) en kies Mobiel & gegevens.

(Screenshot)

Er verschijnt informatie over het netwerk, gegevens, roaming en geavanceerde instellingen.
  2. Schakel uw gegevensverbinding en instellingen voor gegevensroaming in of uit door op de knop te tikken.

data_connection

3. Gebruik Geavanceerde instellingen om uw netwerkprovider in te stellen of te wijzigen.
Het gegevensnetwerk verschijnt onder Gegevensverbinding als deze is ingeschakeld.
Tip: gebruik de Gebruik-applicatie om uw gegevensgebruik te controleren en meldingen bij het bereiken van lage saldo’s in te stellen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/10TTkav