Inhoud in Nieuw tabblad verbergen of weergeven

U kunt uw nieuw-tabbladpagina zo instellen dat een zoekbalk, uw meest bezochte websites, aanbevolen verhalen en highlights, of helemaal niets wordt getoond. Om deze instellingen te benaderen, klikt u op de menuknop Fx57Menu, kiest u OptiesVoorkeurenInstellingenVoorkeuren en selecteert u het paneel Startpagina, of klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina. Hier leest u meer over deze instellingen.

De inhoud van uw nieuw-tabbladpagina wijzigen

1. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina.

new tab cogwheel 57
  2. Plaats een vinkje naast de instellingen die u wilt zien:
    • Zoeken: zet het zoekveld op de nieuw-tabbladpagina aan of uit.
    • Topwebsites: toont de websites die u het vaakst bezoekt.
      • Plaats een vinkje naast Twee rijen tonen als u een extra rij topwebsites wilt zien.
    • Aanbevolen door Pocket (alleen in de VS, Canada en Duitsland): toont verhalen die populair zijn onder Pocket-gebruikers.
    • Highlights toont pagina’s die u onlangs hebt bezocht of waarvoor u onlangs een bladwijzer hebt gemaakt.
    • Snippets toont verhalen van Mozilla.

Lege nieuw-tabbladpagina

Als u liever een lege pagina ziet:

1. Klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina.

new tab cogwheel 57
  2. Verwijder alle vinkjes om alle secties op uw nieuw-tabbladpagina te verbergen.
  1. Klik op de menuknop Fx57Menu, kies OptiesVoorkeurenInstellingenVoorkeuren en selecteer het paneel Startpagina.
  2. U kunt ook op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina klikken.
  3. Plaats onder Inhoud van Firefox-startpagina een vinkje naast de secties die u op uw nieuw-tabbladpagina wilt zien. In sommige secties kunt u het aantal rijen kiezen dat u op uw nieuw-tabbladpagina wilt zien:
    • Zoeken op het web: schakelt het zoekveld in of uit op de nieuw-tabbladpagina.
    • Topwebsites: toont uw meest bezochte websites. (Gebruik het vervolgkeuzemenu om aan te geven hoeveel rijen voor topwebsites u wilt laten weergeven).
    • Aanbevolen door Pocket (alleen in de VS, Canada en Duitsland) om verhalen te zien die populair zijn onder Pocket-gebruikers.
    • Highlights om pagina’s te zien die u onlangs hebt bezocht of waarvoor u onlangs een bladwijzer hebt gemaakt.
      • Bezochte pagina’s
      • Bladwijzers
      • Meest recent gedownload
      • Naar Pocket opgeslagen pagina’s
    • Snippets om inhoud van Mozilla te zien. Zie Snippets in Firefox FAQ.
Zie De Nieuw-tabbladpagina aanpassen voor andere wijzigingen die u aan uw nieuw-tabbladpagina kunt aanbrengen, zoals het aanpassen van uw topwebsites.

Lege nieuw-tabbladpagina

Als u liever een lege pagina ziet bij het openen van een nieuw tabblad:

1. Klik op de menuknop Fx57Menu, kies OptiesVoorkeurenInstellingenVoorkeuren en selecteer het paneel Startpagina.
    • (U kunt ook op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de nieuw-tabbladpagina klikken.)
  2. Selecteer onder Nieuwe vensters en tabbladen de optie Lege pagina vanuit het vervolgkeuzemenu Nieuwe tabbladen.
    Fx61Home-BlankNewTab

Als u ook een lege pagina als uw startpagina en bij het openen van nieuwe vensters wilt zien, volg dan de bovenstaande stappen en selecteer Lege pagina vanuit het vervolgkeuzemenu Startpagina en nieuwe vensters. Zie De startpagina instellen voor meer informatie.