De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 86269
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: remove period after (close)optionspreferences template
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Noot: dit is van toepassing op de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Als u de ingebouwde PDF-viewer liever niet gebruikt, kunt u een andere PDF-viewer gebruiken, zoals Adobe Reader, Nitro PDF Reader of Sumatra PDFAdobe Reader, MozPlugger of KParts pluginde Preview-toepassing voor Mac OS of de Schubert|it PDF Browser Plugin.

Doe het volgende om van de ingebouwde PDF-viewer naar een andere PDF-viewer om te schakelen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.
  3. Zoek in de lijst naar Portable Document Format (PDF) en klik hierop om dit te selecteren.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie voor de bovenstaande vermelding en selecteer de PDF-viewer die u wenst te gebruiken.

PDFviewer&plugin-Fx19
    Noot: als u PDF-bestanden in Firefox via een plug-in wilt bekijken in plaats van een externe PDF-lezertoepassing, selecteert u Naam van PDF-lezer gebruiken (in Firefox).
  5. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.