De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Als u de ingebouwde PDF-viewer liever niet gebruikt, kunt u een andere PDF-viewer gebruiken, zoals Adobe Reader, Nitro PDF Reader of Sumatra PDFAdobe Reader, MozPlugger of KParts pluginde Preview-toepassing voor Mac OS of de Schubert|it PDF Browser Plugin.

Doe het volgende om van de ingebouwde PDF-viewer naar een andere PDF-viewer om te schakelen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.
  3. Zoek in de lijst naar Portable Document Format (PDF) en klik hierop om dit te selecteren.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie voor de bovenstaande vermelding en selecteer de PDF-viewer die u wenst te gebruiken.

PDFviewer&plugin-Fx19
    Noot: als u PDF-bestanden in Firefox via een plug-in wilt bekijken in plaats van een externe PDF-lezertoepassing, selecteert u Naam van PDF-lezer gebruiken (in Firefox).
  5. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .