De ingebouwde PDF-viewer uitschakelen en een andere viewer gebruiken

Als u liever niet de ingebouwde PDF-viewer van Firefox gebruikt, zijn er viewers van derden beschikbaar. Doe het volgende om van de ingebouwde PDF-viewer naar een andere viewer om te schakelen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en kies Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.Ga in het paneel Algemeen omlaag naar de sectie Toepassingen.
  3. Zoek in de lijst naar de vermelding Portable Document Format (PDF) en klik hierop om dit te selecteren.
  4. Klik voor de bovenstaande vermelding op het pijltje onder de kolom Actie en selecteer de PDF-viewer die u wenst te gebruiken in het vervolgkeuzemenu.
    ApplicationsPDF Fx47Applications-PDFwin7 Fx55Applications-PDF Fx56GeneralApplications-PDF Fx56GeneralApplications-PDF_Linux applications 57 applications-fx57-pdf Fx57Applications-pdf-win7 Fx61Applications-pdf-win7
    • Als Voorbeeld in Firefox de geselecterde actie is, wordt de ingebouwde PDF-viewer gebruikt. Voor meer informatie, zie PDF-bestanden bekijken in Firefox.
      Noot: als u PDF-bestanden in Firefox via een plug-in wilt bekijken in plaats van een externe PDF-lezertoepassing, selecteert u Naam van PDF-lezer gebruiken (in Firefox).
  5. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.