Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account

Ontgrendel meer uit de Firefox-suite: Sync, Monitor, Lockwise en meer.

Start Now

Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw Firefox-account, sturen we u een e-mailbericht met een bevestigingskoppeling of een zescijferige verificatiecode, om te controleren of u de eigenaar bent van het e-mailadres dat bij de account hoort. We sturen u ook een e-mailbericht om uw account te bevestigen als uw aanmelding om veiligheidsredenen is geblokkeerd. Als u problemen ondervindt bij het bevestigen van uw account, probeer dan deze algemene oplossingen.

Ik heb mijn bevestigings-e-mailbericht niet ontvangen

Het kan enkele minuten duren totdat u uw bevestigings- of verificatiebericht in uw Postvak In ontvangt. Als u het bericht na een redelijke periode nog niet hebt ontvangen:

1. Probeer uw-emailaccount via de webmailclient te benaderen en niet via uw e-mailsoftware.
  2. Spamfilters kunnen ook verhinderen dat het bericht in de juiste map belandt. Als u al enkele minten hebt gewacht en uw Postvak In hebt vernieuwd, controleer dan de map voor junk of spam om te bekijken of het bericht daarin is terechtgekomen.

Als u het e-mailbericht van Firefox Accounts nog steeds niet ziet, nadat u de voorgaande stappen hebt geprobeerd, kan een sterk spamfilter ervoor hebben gezorgd dat het u helemaal niet heeft bereikt. Probeer accounts@firefox.com toe te voegen aan uw lijst met toegestane afzenders om te voorkomen dat uw e-mailprovider het e-mailbericht blokkeert. U kunt daarna de gegevens opnieuw ingeven op de inschrijvingspagina van Firefox Accounts, of op pagina op de koppeling Nog een code nodig? Opnieuw verzenden klikken om een zescijferige verificatiecode in te voeren en een ander e-mailbericht te ontvangen.

Ik heb op de koppeling geklikt, maar mijn account is nog steeds niet geverifieerd

Als uw account nog steeds wordt weergegeven als niet-geverifieerd avatar mail 66, heeft onze accountserver waarschijnlijk nog niet gecommuniceerd met uw browser. Uw browser controleert periodiek uw status bij de server.

Een e-mailbericht is geretourneerd

U hebt een bericht ontvangen dat een e-mailbericht is geretourneerd:

Returned Email Message for Firefox Sync
  1. Controleer in uw e-mailinstellingen dat het adres accounts@firefox.com niet als spam is gemarkeerd.
  2. Voeg accounts@firefox.com toe aan uw adresboek. Hierdoor wordt het adres vertrouwd.
  3. Als u het bovenstaande hebt geprobeerd, probeer dit dan niet nogmaals voordat er 24 uur verstreken zijn, anders wordt uw account vergrendeld.

Uw Firefox-account is vergrendeld

U hebt een bericht ontvangen dat uw account is vergrendeld:

You Firefox account has been locked

Wacht eerst ten minste 24 uur en probeer het dan opnieuw. Als u nog steeds uw account niet kunt bevestigen en nog steeds toegang hebt tot de e-mailaccount, maak dan een account aan op bugzilla.mozilla.org en gebruik deze koppeling om een aanvraag om de account te ontgrendelen in te dienen.

Als u geen toegang tot de e-mailaccount meer hebt, dan dient u een andere Firefox-account aan te maken met een werkend e-mailadres.