Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account

Als u zich voor een nieuwe Firefox-account registreert, sturen we u een e-mailbericht met een koppeling voor bevestiging. Door op de koppeling te klikken wordt bij ons bekend dat u eigenaar bent van het e-mailadres dat met de account is verbonden. Als u problemen hebt met het bevestigen van uw account, probeer dan deze algemene oplossingen.

Ik heb mijn bevestigingsmail niet ontvangen

Het kan enkele minuten duren voordat de bevestigingsmail in uw Postvak IN verschijnt. Spamfilters kunnen er eventueel ook voor zorgen dat het bericht de juiste map niet bereikt. Als u al enkele minuten hebt gewacht en uw Postvak IN hebt ververst, probeer dan de volgende stappen:

• Controleer uw map voor ongewenste berichten of spam om te zien of uw bevestigingsmail daar is beland.
  • Klik op de registratiepagina van Firefox Sync op de koppeling E-mailbericht opnieuw verzenden.

Als u de bevestigingsmail na het proberen van de vorige stappen nog steeds niet ziet, kan een sterk spamfilter hebben voorkomen dat de bevestigingsmail u heeft bereikt. Probeer accounts.firefox.com aan uw lijst van toegestane afzenders toe te voegen om te voorkomen dat uw e-mailprovider de e-mail blokkeert.

Ik heb op de koppeling geklikt, maar mijn account is nog steeds niet geverifieerd

Als u zelfs na het klikken op de koppeling een melding “u dient te verifiëren” in de browser ziet, is het waarschijnlijk dat onze accountserver nog niet met uw browser heeft gecommuniceerd.

Uw browser zal periodiek uw status bij de server controleren, maar op uw desktopcomputer of Android-apparaat kunt u de volgende stappen proberen om een handmatige update af te dwingen.

Vanaf uw desktopcomputer:

1. Druk op Alt+T om de menubalk zichtbaar te maken. Klik boven in de browser op het menu Extra.
  2. Klik op Nu synchroniseren.

Vanaf uw Android-apparaat:

1. Open de app Instellingen op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Accounts.
  3. Tik op Firefox.
  4. Tik op de menuknop en daarna op Alles synchroniseren.