Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account

Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw Firefox-account, sturen we u een e-mailbericht met een bevestigingskoppeling. Als u op de koppeling klikt, weet u dat u de eigenaar bent van het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld. Als u problemen ondervindt bij het bevestigen van uw account, probeert u dan deze algemene oplossingen.

Ik heb mijn bevestigings-e-mailbericht niet ontvangen

Het bevestigingsbericht kan enkele minuten duren, voordat u dit in uw Postvak In ontvangt. Spamfilters kunnen er ook voor zorgen dat het niet in juiste map komt. Als u al een paar minuten hebt gewacht en uw Postvak IN hebt vernieuwd, probeer dan de volgende stappen:

• Controleer uw map ongewenste e-mail of spam om te zien of uw bevestigings-e-mail daar terecht is gekomen.
  • Klik op de koppeling ‘E-mail nogmaals versturen’ op de aanmeldpagina van Firefox Sync.

Als u de bevestigings-e-mail nog steeds niet ziet, nadat u de voorgaande stappen hebt geprobeerd, kan een sterk spamfilter ervoor hebben gezorgd dat de bevestigings-e-mail u helemaal niet heeft bereikt. Probeer ''accounts.firefox.com'' toe te voegen aan uw lijst met toegestane afzenders om te voorkomen dat uw e-mailprovider het e-mailbericht blokkeert.

Ik heb op de koppeling geklikt, maar mijn account is nog steeds niet geverifieerd

Als uw account nog steeds wordt weergegeven als niet-geverifieerd avatar mail 66 , heeft onze accountserver waarschijnlijk nog niet gecommuniceerd met uw browser. Uw browser controleert periodiek uw status bij de server.

U kunt de volgende stappen op uw computer of Android-apparaat uitvoeren om een handmatige update te forceren.

‘Op uw computer:’

1. Klik op de menuknop Fx57Menu .
  2. Klik op het synchronisatiepictogram naast uw e-mailbericht.
  1. Druk op Alt + T om de menubalk te openen. Klik op het menu Extra boven in de browser.
  2. Klik op Nu synchroniseren.

‘Op uw Android-apparaat:’

1. Open de app Instellingen op uw Android-apparaat.
  2. Tik op Accounts.
  3. Tap Firefox.
  4. Tik op de menuknop en vervolgens op Alles synchroniseren.
// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Fjoerfoks, Tonnes, Lamont Gardenhire. U kunt ook helpen - lees hier hoe.