Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 4745
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: typo
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Dit artikel beschrijft hoe u Internet Explorer-favorieten van een andere computer in uw bladwijzers kunt importeren.

Om uw bladwijzers/favorieten naar een andere computer te kopiëren, moet u deze uit Internet Explorer exporteren, het bestand naar de andere computer kopiëren en dit vervolgens in Firefox importeren.

Exporteren uit Internet Explorer

Internet Explorer 8

1. Open Internet Explorer op de computer die de favorieten bevat die u wilt exporteren.
  2. Druk op de Alt-toets op uw toetsenbord. De menubalk (met Bestand, Bewerken, Beeld etc.) zal verschijnen.
  3. Klik op het menu Bestand en selecteer Importeren en exporteren…. Het venster Instellingen voor importeren/exporteren zal verschijnen.

4. Klik in dit venster op Naar een bestand exporteren. Klik vervolgens op de knop Volgende.
  5. Selecteer Favorieten. Klik vervolgens op de knop Volgende.
  6. Selecteer de mappen die u wilt exporteren. Klik op de map Favorieten boven in de lijst om al uw favorieten te exporteren. Klik vervolgens op de knop Volgende.
  7. Klik op de knop Bladeren… en navigeer naar een map om uw bladwijzerbestand in op te slaan. Klik vervolgens op de knop Exporteren.

-Internet Explorer 7

1. Open Internet Explorer op de computer die de favorieten bevat die u wilt exporteren.
  2. Druk op de Alt-toets op uw toetsenbord. De menubalk (met Bestand, Bewerken, Beeld etc.) zal verschijnen.
  3. Klik op het menu Bestand en selecteer Importeren en exporteren….
  4. Klik op Volgende.
  5. Kies Favorieten exporteren en druk op Volgende.
  6. U kunt ervoor kiezen al uw favorieten te exporteren, of alleen een bepaalde map. Laat Favorieten geselecteerd en druk op Volgende om ze allemaal te exporteren.
  7. Selecteer Naar een bestand of adres exporteren en kies een pad waarin u ze later kunt terugvinden. Klik op Volgende.
  8. Klik op Voltooien.
  9. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op OK.

Kopiëren naar een andere computer

Kopieer het bestand dat u hierboven hebt gemaakt naar de andere computer. U kunt dit doen per e-mail, over een netwerk, met een USB-stick, of via elk ander middel dat u hebt.

Importeren in Firefox

1. Open Firefox op de computer waar u de favorieten wilt plaatsen.
  2. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Bladwijzers ordenen…

3. Het venster Bibliotheek zal verschijnen. Klik in dit venster op Importeren en reservekopie maken en selecteer HTML importeren….

4. Selecteer Uit een HTML-bestand en klik op Volgende.

5. Er zal een dialoogvenster voor bestandskeuze verschijnen. Selecteer het bestand dat u bij het exporteren uit Internet Explorer hebt gemaakt en klik vervolgens op Openen rechts onderin. Uw Internet Explorer-favorieten zullen nu beschikbaar zijn als Firefox-bladwijzers.