Uw Firefox-bladwijzers en -instellingen verplaatsen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

• Om al uw persoonlijke informatie van Firefox, zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en instellingen naar een andere Firefox-installatie te kopiëren (bv. wanneer u een nieuwe computer aanschaft), dient u een reservekopie van uw Firefox-profiel te maken en deze op de nieuwe locatie terug te zetten. Zie Een back-up van gegevens in Firefox-profielen maken en terugzetten voor instructies.