Internet Explorer-favorieten van een andere computer importeren

Dit artikel beschrijft hoe u Internet Explorer-favorieten van een andere computer in uw Firefox-bladwijzers in Windows kunt importeren. De Internet Explorer-browser is voor uw besturingssysteem momenteel niet verkrijgbaar.

Om uw bladwijzers/favorieten naar een andere computer te kopiëren, moet u deze uit Internet Explorer exporteren, het bestand naar de andere computer kopiëren en dit vervolgens in Firefox importeren.

Bladwijzers exporteren uit Internet Explorer

Noot: deze stappen zijn van toepassing op Internet Explorer 9. Stappen voor eerdere versies kunnen iets anders zijn.
  1. Open Internet Explorer op de computer die de favorieten bevat die u wilt exporteren.
  2. Druk op de Alt-toets op uw toetsenbord. De menubalk (met Bestand, Bewerken, Beeld etc.) zal verschijnen.
  3. Klik op het menu Bestand en selecteer Importeren en exporteren…. Het venster Instellingen voor importeren/exporteren zal verschijnen.

Importing IE Favorites 1
  4. Klik in dit venster op Naar een bestand exporteren. Klik daarna op de knop Volgende.
  5. Selecteer Favorieten. Klik daarna op de knop Volgende.
  6. Selecteer de mappen die u wilt exporteren. Klik op de map Favorieten boven in de lijst om al uw favorieten te exporteren. Klik daarna op de knop Volgende.
  7. Klik op de knop Bladeren… en navigeer naar een map om uw bladwijzerbestand in op te slaan. Klik daarna op de knop Exporteren.

Het bladwijzerbestand kopiëren naar een andere computer

Kopieer het bestand dat u hierboven hebt gemaakt naar de andere computer. U kunt dit doen per e-mail, over een netwerk, met een USB-stick, of via elk ander middel dat u hebt.

Bladwijzers importeren in Firefox

Open Firefox op de computer waar u de favorieten wilt plaatsen en doe daarna het volgende:

Tip: het is een goed idee om een reservekopie van uw bladwijzers te maken voordat u gaat importeren. Ga naar Reservekopieën van uw bladwijzers maken of naar een andere computer verplaatsen om dit te doen.
  1. Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks button win 2 aan de rechterkant van de navigatiewerkbalkKlik in de menubalk op BladwijzersKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bladwijzers en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

Klik op de knop Bladwijzers Bookmarks-29 en selecteer Alle bladwijzers tonen om het venster Bibliotheek te openen.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers importeren vanuit HTML….
    Importing HTML Bookmarks - Win fx7
  3. Blader in het venster Bladwijzerbestand importeren dat wordt geopend naar het HTML-bladwijzerbestand dat u wilt importeren en selecteer het bestand.
  4. Klik op de knop Openen. Het venster Bladwijzerbestand importeren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw Internet Explorer-favorieten zullen aan uw Firefox-bladwijzers worden toegevoegd binnen de map Bladwijzermenu.

Deel dit artikel: http://mzl.la/LrUmkj