Een Goal.com-feed instellen in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 64358
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
Werk Firefox voor Android bij naar de nieuwste versie om van deze functie gebruik te maken.

Met de Goal.com-add-on kunt u het laatste WK-nieuws rechtstreeks op uw Awesome screen volgen! Hier wordt uitgelegd hoe u uw feed kunt instellen en configureren, zodat u geen headline meer kunt missen.

Uw Goal.com-feed instellen

1. Tik nadat u de Goal.com-feed-add-on hebt geïnstalleerd op het editiemenu om een lijst van landen te zien.

pick edition
  2. Tik op het land dat u wilt volgen.

countries list
  3. Tik op OK. Uw feed wordt in een nieuw Goal.com-paneel op uw Awesome screen geladen.

goal android
  4. Uw Goal.com-feed zal telkens wanneer u Firefox voor Android start worden geladen. Om deze te zien scrollt u eenvoudig naar rechts op uw Awesome screen.
Tip: u kunt uw Goal.com-feed direct na het starten van Firefox voor Android zien verschijnen door het paneel op standaard in te stellen: tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) , tik in Instellingen op Aanpassen en tik daarna op Startpagina. Tik in uw panelenlijst op goal.com en kies Instellen als standaard.

Uw Goal.com-feed wijzigen

Wilt u een andere editie volgen? Omschakelen is makkelijk!

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) .
  2. Tik op Hulpmiddelen en daarna op Add-ons.
  3. Tik in uw lijst van add-ons op de Goal.com-feed om het editiemenu te zien.
  4. Tik op het menu en kies een editie.

switch edition
  5. Keer terug naar het Goal.com-paneel door op uw Awesome screen naar rechts te scrollen.

De Goal.com-feed verwijderen

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) .
  2. Tik op Hulpmiddelen en daarna op Add-ons.
  3. Tik in uw lijst van add-ons op de Goal.com-feed om uw opties te zien en tik daarna op Uitschakelen om uw feed tijdelijk uit te zetten, of op De-installerenl om de add-on te verwijderen.
Als u de add-on hebt uitgeschakeld, kunt u deze weer activeren door naar deze weergave terug te keren en op Inschakelen te tikken.