Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen

Dit artikel kan verouderd zijn.

Er is een belangrijke wijziging aangebracht in het Engelse artikel waarop dit is gebaseerd. Totdat deze pagina is bijgewerkt, vindt u dit misschien handig: Get community support

Bekijk onze Forumregels en -richtlijnen en klik daarna op onderstaande knop om uw vraag te stellen en hulp te krijgen van ons team van medewerkers.

Hulp verkrijgen

Noot: u zult de vraag krijgen om u aan te melden of een account aan te maken, als u nog niet bij Mozilla Support bent aangemeld. Voor meer informatie, zie Mozilla-accounts op support.mozilla.org.

Als u een schermafbeelding wilt toevoegen om uw probleem te helpen uitleggen, lees dan ook:

Extra hulpbronnen

Als onze Help-onderwerpen geen antwoord bevatten, kunt u ook deze andere ondersteuningsbronnen proberen: