Gebruikelijke vragen na het bijwerken naar de nieuwe Firefox

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is van toepassing op de nieuwste versie van Firefox. Zie Firefox bijwerken naar de meest recente versie.

Hebt u Firefox zojuist bijgewerkt naar de nieuwste versie en vraagt u zich af wat er allemaal is veranderd? Dit artikel beschrijft de meest voorkomende vragen van gebruikers na het upgraden.

Nieuw met Firefox? – zie Van start met Firefox - Een overzicht van de belangrijkste functies, waarin de belangrijkste functies worden beschreven.
Hebt u problemen met de update? – zie Meest recente problemen met Firefox voor oplossingen.

Waarom zijn deze wijzigingen aangebracht?

De nieuwste Firefox bevat visuele verbeteringen die zowel de interface als nieuwe functies stroomlijnen en verenigen, zodat deze efficiënter en makkelijker aanpasbaar is.

New tabs and toolbar - Win8

Wat is er met de add-onbalk gebeurd?

De nieuwste Firefox verwijdert de add-onbalk en plaatst nu een knop van een add-on in de hoofdwerkbalk.

Add-ons in the toolbar - Win8

Hoe laat ik de nieuwe Firefox eruitzien als de oude Firefox?

Een van de geweldige dingen van Firefox is de aanpasbaarheid ervan. Om precies te zijn kunt u de browser er zelfs als de oude Firefox laten uitzien als u dat wilt. Mist u de add-onbalk, kleine pictogrammen of tabbladen onderaan? Geen probleem.

Hoe werk ik Firefox Sync bij?

Aanmelden bij het nieuwe Sync is eenvoudig te doen met een Firefox-account. Geen koppelingscodes of herstelsleutels meer. Meld u gewoon aan met uw e-mailadres en wachtwoord en u bent er. De nieuwe versie van Sync werkt echter alleen met de nieuwste Firefox. Maar geen angst, er wordt uitgelegd hoe u alles kunt bijwerken.

Sommige van mijn add-ons zijn uitgeschakeld. Wat kan ik doen?

Wanneer Firefox zichzelf bijwerkt, schakelt het add-ons die niet compatibel zijn met de nieuwe versie uit.