Bladwijzers exporteren naar Opera

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 2990
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: -> kb
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Deze gids toont hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze kunt importeren in Opera.

1. Klik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op het menu Bladwijzers en kies Bladwijzers ordenen….

2. Er zal een venster worden geopend waarmee u uw bladwijzers kunt beheren. Klik in dit venster op Importeren en reservekopie maken en kies HTML exporteren….

3. Het venster Bladwijzerbestand exporteren zal verschijnen. Kies een locatie die u kunt onthouden voor het opslaan van uw geëxporteerde bladwijzers. Het bureaublad of uw map Mijn documentenDocumenten zijn doorgaans goede locaties die makkelijk zijn te onthouden.
  4. Nu uw bladwijzers zijn geëxporteerd, dient u deze te importeren in Opera. Ga uw gang en start Opera.
  5. Klik op het menu Bestand en kies vervolgens Importeren en exporteren. Selecteer uiteindelijk Netscape-/Firefox-bladwijzers importeren….

6. Bepaal de locatie van het bestand bookmarks.html dat u eerder hebt aangemaakt en klik vervolgens op de knop Openen.
  7. Er zal een venster opkomen dat meldt dat uw bladwijzers zijn geïmporteerd. Klik op de knop OK.

Klik op het uitrolmenu Bladwijzers om er zeker van te zijn dat al uw bladwijzers met succes zijn geïmporteerd.

• Firefox bevat van zichzelf geen manier om alleen uw RSS- of ATOM-feeds te exporteren, zodanig dat deze makkelijk kunnen worden geïmporteerd in Opera. Hiervoor hebt u de plug-in OPML Support nodig. Het gebruik van deze plug-in valt buiten het bereik van dit ondersteuningsartikel.