Bladwijzers exporteren naar Opera

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

U kunt uw Firefox-bladwijzers exporteren voor het gebruik ervan in andere browsers. Deze gids toont hoe u uw Firefox-bladwijzers kunt exporteren en deze kunt importeren in Opera.

Bladwijzers exporteren uit Firefox

1. Klik op de knop Bibliotheek 57 library icon op uw werkbalk (als u de knop daar niet ziet, klik dan op de menuknop fx57menu en daarna op Bibliotheek). Klik op Bladwijzers en klik daarna op de balk Alle bladwijzers tonen onderin het venster.

2. Klik in de werkbalk van het venster Bibliotheek op de knop Importeren en reservekopie maken
    Fx80BookmarksLibrary-mac
    Importeren en reservekopie maken en kies Bladwijzers exporteren naar HTML… in het vervolgkeuzemenu.
    Library window - Export Bookmarks to HTML

Fx80BookmarksLibrary-linux
  3. Kies in het venster Bladwijzerbestand exporteren dat wordt geopend een locatie om het bestand op te slaan, dat standaard de naam bookmarks.html heeft. Het bureaublad is meestal een goede keuze, maar een willekeurige andere plaats die u makkelijk kunt onthouden zal ook werken.
  4. Klik op de knop Opslaan. Het venster Bladwijzerbestand exporteren wordt gesloten.
  5. Sluit het venster Bibliotheek.

Uw bladwijzers zijn met succes uit Firefox geëxporteerd. Ga verder naar de volgende sectie om ze te importeren in Opera.

Bladwijzers importeren in Opera

1. Start Opera.
  2. Klik op de knop Menu, selecteerKlik op het menu Bladwijzers en selecteer daarna Bladwijzers beheren…. Het tabblad Bladwijzers wordt geopend.
  3. Klik in het tabblad Bladwijzers op Bestand en selecteer Firefox-bladwijzers importeren….

Export Bookmarks Opera - Win

Export Bookmarks Opera - Mac

4. Zoek en selecteer het bestand bookmarks.html dat u eerder hebt aangemaakt en klik daarna op de knop Openen. Er zal een venster opkomen dat meldt dat uw bladwijzers zijn geïmporteerd.
  5. Klik op de knop OK.