Beheercentrum - Websiteprivacy- en beveiligingsinstellingen beheren

Werk uw versie van Firefox bij voor de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

Via hetHet paneel Beheercentrum wordt weergegeven zodra u op de knop Site Info button in de adresbalk klikt. Hiermee kunt u op één plek beveiligings- en privacyinstellingen voor een website beheren. Gebruik het Beheercentrum om informatie over een website te zien en keuzes te maken over toestemmingen voor websites, volgers of onveilige inhoud.

Verbindingsbeveiliging

Als u een website bezoekt, verschijnt een pictogram in uw adresbalk om te laten weten of uw verbinding met de website volledig is beveiligd.

http globe desktop green lock 42 blocked secure 42 orange triangle grey lock 42 unblocked mixed content 42

Klik op het pictogram om het Beheercentrum te openen, dat u over uw verbinding met de website en de eigenaar van de website informeert, evenals over eventuele onveilige inhoud die Firefox kan blokkeren op websites die veilig zouden moeten zijn.

control center 42

Wanneer u een website bezoekt, geeft een hangslotpictogram in de adresbalk normaal gesproken aan dat de verbinding met de website volledig is beveiligd. Voor meer info over de beveiliging van de verbinding kunt u op de knop Site Info button klikken om het Beheercentrum te openen. Het bovenste gedeelte van het paneel vertelt u of de huidige verbinding als beveiligd is geclassificeerd, en of er eventuele onveilige inhoud op een webpagina is die Firefox zou kunnen blokkeren op een website die veilig zou moeten zijn.

Voor meer info over de uitgever van een certificaat voor een beveiligde verbinding en de eigenaar van een website (in het geval dat deze informatie beschikbaar is) of voor het uitschakelen van het blokkeren van niet-beveiligde inhoud op een website klikt u op het pijltje aan de rechterkant van het Beheercentrum.

Fx45 Control Center - Security

Bescherming tegen volgen

Als bescherming tegen volgen is ingeschakeld, geeft het Beheercentrum in Privénavigatie aan of een pagina elementen bevat die u volgen, naast informatie over uw verbinding. De functie Bescherming tegen volgen van Firefox blokkeert deze volgers automatisch in Privénavigatie, en via het Beheercentrum kunt u de functie zo nodig uitschakelen.

• Geen volgers gedetecteerd
no trackers 42
Fx45 Control Center - No trackers
  • Volgers gedetecteerd (met optie om Bescherming tegen volgen uit te schakelen):
Disable tracking protection 42
Fx45 Control Center - Disable Tracking Protection

Zie Bescherming tegen volgen voor meer info over deze bedieningselementen.

Toestemmingen

Via de sectie Toestemmingen van het Beheercentrum worden speciale toestemmingen weergegeven die u in het verleden aan de website hebt gegeven, en kunt u deze ter plekke aanpassen.

Fx45 Control Center - Permissions

Om andere toestemmingen voor een website te bewerken, klikt u op het pijltje aan de rechterkant van het Beheercentrum en daarna op de knop Meer informatie. Hierdoor wordt het venster Pagina-info geopend, dat een uitgebreide sectie voor toestemmingen bevat.