Op Enter drukken werkt niet in de locatiebalk

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u een internetadres (URL) invoert in de locatiebalk van Firefox, daarna op de Enter-toets drukt en er niets gebeurt, wordt dit probleem veroorzaakt door een extensie die u of een ander programma heeft geïnstalleerd. (Doorgaans is dit AVG.)

De gebrekkige extensie uitschakelen

Volg de instructies in het artikel Problemen met extensies, thema’s en hardwareversnelling verhelpen om bekende problemen met Firefox op te lossen om vast te stellen welke extensie uw probleem veroorzaakt.