De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u een of meer standaard aanwezige Slimme bladwijzermappen hebt verwijderd, waaronder:

• Meest bezocht
  • Recent aangemaakte bladwijzers
  • Recente labels

dan kunt u deze terugzetten door het volgende te doen:

1. Typ about:config in de locatiebalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina “Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!” kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar de voorkeursinstelling browser.places.smartBookmarksVersion.
  3. Dubbelklik op browser.places.smartBookmarksVersion en wijzig de waarde naar 0 (nul).
  4. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

De volgende keer dat u Firefox start, zullen de standaard Slimme bladwijzermappen opnieuw worden aangemaakt.