Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Ma reggeli bekapcsolás után észleltem, hogy eltünt a beérkezett leveleimnek nagy része, vissza szeretném kapni.

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 14 views
  • Last reply by guigs

more options

Ma reggel észleltem, hogy a beérkezett levelek fiókomban a leveim nagy része eltűnt. Néhány korábbi levelem megmaradt, idei egy se. Tegnap délután a több címzettel egyszerre történő levelezés módjában megpróbáltam beállítani, hogy a levelek illetve a válaszok időrendi sorrendben legyenek és mindig felül legyenek a friss válaszok. Szeretném visszakapni a leveleimet, melyek a g-mail fiókomból is eltűntek. Kérem segítsenek, köszönettel:


Dr. Molnár Gyula

Ma reggel észleltem, hogy a beérkezett levelek fiókomban a leveim nagy része eltűnt. Néhány korábbi levelem megmaradt, idei egy se. Tegnap délután a több címzettel egyszerre történő levelezés módjában megpróbáltam beállítani, hogy a levelek illetve a válaszok időrendi sorrendben legyenek és mindig felül legyenek a friss válaszok. Szeretném visszakapni a leveleimet, melyek a g-mail fiókomból is eltűntek. Kérem segítsenek, köszönettel: Dr. Molnár Gyula

All Replies (1)

more options

Ez nem jelent garanciát, de kérjük, olvassa el ezt a cikket több help http://kb.mozillazine.org/Undelete_a_message