Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Ztráta záložek

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den, přeinstaloval jsem si NTB a do nově nainstalovaného Firefoxu jsem si chtěl vložit staré záložky, kde jsem měl různé (pro mě důležité) odkazy. Bohužel jsem dal menu/záložky/správa záložek/import a záloha/obnovit ... a i přes upozornění jsem dal "ANO" V tu chvíli mi to staré záložky kt. byly pouze v historii nahradilo historií novou, tzn. těmi cca 3 zatím navštívenými stránkami ...

Dají se prosím ještě někde vydolovat ty staré záložky?

Děkuji moc za odpověď

Honza V.

Dobrý den, přeinstaloval jsem si NTB a do nově nainstalovaného Firefoxu jsem si chtěl vložit staré záložky, kde jsem měl různé (pro mě důležité) odkazy. Bohužel jsem dal menu/záložky/správa záložek/import a záloha/obnovit ... a i přes upozornění jsem dal "ANO" V tu chvíli mi to staré záložky kt. byly pouze v historii nahradilo historií novou, tzn. těmi cca 3 zatím navštívenými stránkami ... Dají se prosím ještě někde vydolovat ty staré záložky? Děkuji moc za odpověď Honza V.

All Replies (1)

more options

Takže sis udělal zálohu těch původních Záložek? Pokud máš přístup k tomu původnímu profilu Firefoxu, vyhledej složku bookmarkbackups. V ní jsou automatické zálohy Záložek (cca 10 dní pozpátku). Soubory končí ==.jsonlz4 Můžeš jeden z nich - podle data - naimportovat do nového Firefoxu.