Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nepamatuje si pořadí panelů

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Mila_s

more options

Mám otevřeno více panelů. Jsou s tím tyto potíže: a) nelze je přesouvat myší (skáče si to kam chce); b) při příštím startu se zcela změní pořadí panelů.

Mám otevřeno více panelů. Jsou s tím tyto potíže: a) nelze je přesouvat myší (skáče si to kam chce); b) při příštím startu se zcela změní pořadí panelů.

All Replies (2)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky - Firefox je možné spustiť v núdzovom režime tiež podržaním klávesu shift pri jeho štarte. Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. https://support.mozilla.org/cs/kb/%C5%98e%C5%A1en%C3%AD%20obecn%C3%BDch%20probl%C3%A9m%C5%AF#w_3-spuaatlunag-firefoxu-v-jeho-nouzovaem-reaaimu = Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg

more options

Napsal jsem ten problém b) i do anglického fóra. Tam jsem také napsal své (prozatímní) řešení tohoto problému: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1223764#answer-1130741