Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

Learn More

Firefox not loading thumbnails on some websites

  • 3 답장
  • 51 이 문제를 만남
  • 351 보기
  • 최종 답변자: ReidCox

more options

On many websites, like imageboards, or even sites with icons and other small images, Firefox doesn't load these images.

All I see is a blank box, and in the top left corner it shows an image icon (this would be a ripped image icon if the image could not be found).

The links all work fine, and the full-size image always loads fine, but this is very annoying as its defeating the whole purpose of these galleries.

Often the website loads fine, but as I go further into more pages, the images stop loading; sometimes ones that have been previously loaded too.

I've tried clearing caches, DNS caches, etc. no luck. None of these websites are blocking images (right click -> block images from site), and I have no adblocking plugins or software.

Sites like: Deviant Art Imageboards Facebook (galleries)

모든 댓글 (3)

more options

Did you check the images properties?
It is possible that the images are from another domain.

  • A way to see which images are blocked is to click the favicon (Site Identification icon) on the left side of the location bar.
  • A click on the "More Information" button will open the Security tab of the "Page Info" window (also accessible via "Tools > Page Info").
  • Open the Media tab of the "Page Info" window.
  • Select the first image and scroll down though the list with the Down arrow key.
  • If an image in the list is grayed and there is a check-mark in the box "Block Images from..." then remove that mark to unblock the images from that domain.

Also make sure that you allow background images:
Firefox > Preferences > Content : Fonts & Colors: Colors > [X] "Allow pages to choose their own colors, instead of my selections above"

See also:

more options

Thanks for your reply, but you basically told me a longer version of going: Preferences > Content > (load images automatically) Exceptions...

Which I already said none of the sites are blocked.

I don't have my macbook with me at work (the problem machine) but it could possibly be that the subdomain that hosts the thumbnails doesn't support pipelining (Stated in your first link). I'll be sure to check that as soon as I can.

more options

No dice.

Still having troubles loading anything from thumbnail galleries.