Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

This thread was closed and archived. Please ask a new question if you need help.

Adresář - kopírovat kontakt do skupiny

more options

Zdravíčko, Existuje doplněk, který by v adresáři umožnil volbu "kopírovat kontakt do" stejně, jako to má windows live mail? Mám přes 600 kontaktů které musím roztřídit, přičemž každý kontakt může být členem různých skupin. Výhodou této funkce bylo, že tato volba má za sebou další kontextovou nabídku se seznamem existujících skupin, a zobrazují se jen ty, ve kterých daný kontakt ještě není členem (tedy jsem si u každého kontaktu jist, v jakých skupinách už kontakt je tím, že se ta skupina nezobrazí a vidím, kam všude ho ještě mohu přidat).

Díky.

Zdravíčko, Existuje doplněk, který by v adresáři umožnil volbu "kopírovat kontakt do" stejně, jako to má windows live mail? Mám přes 600 kontaktů které musím roztřídit, přičemž každý kontakt může být členem různých skupin. Výhodou této funkce bylo, že tato volba má za sebou další kontextovou nabídku se seznamem existujících skupin, a zobrazují se jen ty, ve kterých daný kontakt ještě není členem (tedy jsem si u každého kontaktu jist, v jakých skupinách už kontakt je tím, že se ta skupina nezobrazí a vidím, kam všude ho ještě mohu přidat). Díky.

All Replies (1)

more options