Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Double icons on Stop & Reload buttons when using custom icons

When reloading a page, or navigating to a new page, the default Stop icon momentarily appears over my own Reload icon, and the default Reload icon also appears over my St… (read more)

When reloading a page, or navigating to a new page, the default Stop icon momentarily appears over my own Reload icon, and the default Reload icon also appears over my Stop icon.

Please see attached image and animation.

Any idea if this is a minor bug?

Below is my code to split the Reload button into Reload & Stop buttons, then to add text to the navigation buttons, and finally to add icons to the navigation buttons.

This anomaly happens whether or not I split the Reload & Stop buttons. With just a single Reload button, I'm also seeing the default Reload icon appear over my own.

Thank you.

/* ---------- SPLIT RELOAD BUTTON INTO RELOAD & STOP ------------- */
#reload-button, #stop-button {
   display: inherit !important; 
} 
#reload-button > .toolbarbutton-icon {
  -moz-appearance: none !important; 
}


/* ------------ ADD TEXT LABELS TO NAVIGATION TOOLBAR BUTTONS --------------- */
/* Shows both icon and label for toolbarbuttons */
toolbar .toolbarbutton-1[label]{
  flex-direction: column;
  align-items: center !important;
}
toolbar .toolbarbutton-1[label]:not([disabled]):hover{ background-color: var(--toolbarbutton-hover-background) !important; }
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-icon,
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-badge-stack{
  padding: var(--toolbarbutton-inner-padding) !important;
  padding-bottom: 0px !important;
  height: calc(var(--toolbarbutton-inner-padding) + 16px) !important;
  border: none !important;
  background-color: transparent !important;
  box-shadow: none !important;
}
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-text {
  display: flex !important;
  min-height: 16px !important;
  padding-top: 3px !important;
  padding-bottom: 6px !important;
  background-color: transparent !important;
  overflow: hidden;
  width: 9ch; /* changes space between buttons */
}
toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-text::before{
  margin-inline: auto;
 }
:root:not([uidensity="compact"]) toolbar .toolbarbutton-1[label] > .toolbarbutton-text{ padding: 2px !important; }


/* ------------ ADD CUSTOM ICONS TO NAVIGATION TOOLBAR BUTTONS ----------- */
#back-button {
   list-style-image: url("image/back.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#back-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#forward-button {
   list-style-image: url("image/forward.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#forward-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#reload-button {
   list-style-image: url("image/reload.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#reload-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#stop-button {
   list-style-image: url("image/stop.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#stop-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#print-button {
   list-style-image: url("image/print.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#print-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}
#home-button {
   list-style-image: url("image/home.png") !important;
   padding-top: 8px !important;
}
#home-button image{
   max-height: 16px !important; 
   max-width: 16px !important;
   padding: 0px !important;
   margin-bottom: 3px !important;
}

Asked by Slouch 1 month ago

Answered by Slouch 1 month ago

  • Solved

LastPass is now disabled with every Firefox restart

For the past few months every restart of Firefox disables LastPass. I did NOT have this problem previously. The version of LastPass is current (no updates found). I can g… (read more)

For the past few months every restart of Firefox disables LastPass. I did NOT have this problem previously. The version of LastPass is current (no updates found). I can go to Add-ons and the toggle is set to "on" but the icon in the menu bar is black. If I click the toggle off, then back on, LastPass comes on just fine. Why is Firefox disabling something that Add-ons says is loaded? VERY strange. Does NOT happen in Chrome. Thanks for any assistance. PITB!!!

Asked by RobertL39 1 month ago

Answered by zeroknight 1 month ago

  • Solved

how can I remove adblocker

I installed one of the ad blockers, I can't remember which one. It's given me so much trouble that I thought to disable or delete it. I deleted the little icon ( a stop… (read more)

I installed one of the ad blockers, I can't remember which one. It's given me so much trouble that I thought to disable or delete it. I deleted the little icon ( a stop sign) that shows up on the far right of one of the menu bars (don't know the name of that bar but here it's the second one down). But websites still complain that I have an ad blocker. I've gone to 'add-ons and themes' but I can't find it. BTW, what's the difference between an add-on, a plug-in and an extension? Which one of those are ad blockers? How can I see and then delete whichever blocker I still have? Without the icon I can't even disable it for individual sites.

Asked by rayandrews 2 months ago

Answered by rayandrews 2 months ago

  • Solved

bug returning from hibernation: open firefox is ignored

In case anyone's interested, under Debian 12, when I resume from hibernation, if I have Firefox running as well as Tbird, if I click on a link in an email, the existing i… (read more)

In case anyone's interested, under Debian 12, when I resume from hibernation, if I have Firefox running as well as Tbird, if I click on a link in an email, the existing instance of Firefox is ignored and a new instance is opened. The first instance is in fact frozen -- it looks as it should but trying to change tabs or open a new tab is inactive. Seems I have to kill the open instance of FF, then if I click on a link in an email, FF pops up as it should with a new tab for the link, but the existing tabs are all there and all functional. It feels like a bug -- Tbird seems not to know that FF is already running.

Asked by rayandrews 2 months ago

Answered by zeroknight 2 months ago

  • Solved

"this page is slowing down firefox"

How can I turn this message off? Some sites I visit give me that message, it shows up when I'm typing a reply to something which pushes the page lower and fouls up my ab… (read more)

How can I turn this message off? Some sites I visit give me that message, it shows up when I'm typing a reply to something which pushes the page lower and fouls up my ability to keep typing, then if goes away, comes back, goes away ... I just want to kill the message entirely. I'm not worried about speed, there's nothing to fix, I just want the message gone.

Asked by rayandrews 4 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

  • Solved

Firefox themes

Saved themes in Firefox color not visible in add-ons manager. Does not fix itself in safe mode. One of the saved themes is a default preset I liked, the other is a preset… (read more)

Saved themes in Firefox color not visible in add-ons manager. Does not fix itself in safe mode. One of the saved themes is a default preset I liked, the other is a preset I made myself, using all options except advanced colors.

Asked by Lord_Voidwrath 4 months ago

Answered by Lord_Voidwrath 4 months ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

The Back Button doesn't work on Youtube.

I noticed that someone else had this question, but instead of answering it, it just got archived. When browsing Youtube, the browser Back Button doesn't work. For examp… (read more)

I noticed that someone else had this question, but instead of answering it, it just got archived.

When browsing Youtube, the browser Back Button doesn't work. For example, if I start on the Youtube main page, then click on a video, it will show the video. But then, when I click the browser's "Back" navigation buttion, it does not take me back to the main page. The URL in the address bar will be the main page, but it will continue to display the video I just watched instead.

This only seems to happen on Youtube. It's been a problem for a while - possibly as much as 2 years or even more. And it doesn't happen every single time. However, it has been happening a lot more frequently lately.

It's almost as if Firefox just doesn't want to refresh.

I've tried clearing the cache. The problem persists. I've dried disabling all add-ons. It still happens. I've tried running it in troubleshooting mode. Still a problem.

I've tried to duplicate this in Microsoft Edge; it doesn't seem to happen there.

Asked by r.thomas.wright 10 months ago

Answered by r.thomas.wright 10 months ago

  • Solved

a site does not display properly

A friend has passed away and I cannot access her obituary page. I could for a couple of days but I can't any more. Is this a problem with the FF latest upgrade? The pag… (read more)

A friend has passed away and I cannot access her obituary page. I could for a couple of days but I can't any more. Is this a problem with the FF latest upgrade? The page is [link removed by moderator]

I do not want her obituary page made public on a forum in case it causes inappropriate comments.

I have just discovered the page works ok on Chrome so I will use that for now, but I am reporting the problem to try and help you. I am using latest version of Firefox.

I have added a screen snip of the part-loaded page.

I just followed the button below about extra troubleshooting information and lost all the information I had typed into this box, which irritates me as well.

Have a look please and let me know, thanks.

Oldjon

Asked by Oldjon 4 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

  • Solved
  • Locked
  • Archived

Firefox searching instead of dns resolving internal websites

I have multiple internal websites, which all follow the pattern of [site.one.two] which resolves fine using the internal DNS server i have configured by going to https://… (read more)

I have multiple internal websites, which all follow the pattern of [site.one.two] which resolves fine using the internal DNS server i have configured by going to https://site.one.two and through other programs via site.one.two, and all the [one.two] suffixes are blacklisted from being resolved with DoH in firefox, but it still forces a web-search, even with searching from address bar being turned off, instead of resolving through my local DNS server (local server resolves local domain suffixes, anything else gets resolved through cloudflare DNS). I haven't found a fix in any other forums, and there are enough unique internal addresses that manually adding each and [every site.one.two] as an exception would be something i would like to avoid. Is there any way to tell firefox to resolve through DNS first for addresses or domain suffixes?

Asked by sydmackintosh 10 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 10 months ago

  • Solved

checkboxes missing from webform

Hello! I have a Mailchimp signup form here: https://utexas.us4.list-manage.com/subscribe?u=91ef16fd009c97ce473909aa7&id=1d94de45cb The form should display with check… (read more)

Hello! I have a Mailchimp signup form here: https://utexas.us4.list-manage.com/subscribe?u=91ef16fd009c97ce473909aa7&id=1d94de45cb

The form should display with checkboxes that allow multi-select. It used to work that way in Firefox, but currently it only highlights the selection and doesn't allow more than one option to be selected. It works correctly in Chrome and Edge, however. Is there a way to get this working again? Thanks in advance for any advice!

Asked by christa16 5 months ago

Answered by cor-el 4 months ago

  • Solved

.heic disaster

So I was sent a picture in .heic format. Trying to open it FF entered an endless loop opening new tabs with names like: "/tmp/pid-949/IMG_9409.heic". There was no easy … (read more)

So I was sent a picture in .heic format. Trying to open it FF entered an endless loop opening new tabs with names like: "/tmp/pid-949/IMG_9409.heic". There was no easy way to stop it, the 'X' button did nothing. It opened hundreds of tabs. I had to kill all my tabs to get rid of them. BTW there's supposed to be a 'Recover Previous Session' button in the main menu. Not there. On line, I see several different images of what my main menu is supposed to look like but mine is nothing like that. I have 115.6.0esr (64-bit).

Asked by rayandrews 5 months ago

Answered by zeroknight 5 months ago

  • Solved
  • Archived

Firefox History Set to "Always Use Private Browsing Mode" but "Recently Closed Tabs" Still Appear in History

I have my Firefox Firefox Privacy & Security History settings set to 'Always Use Private Browsing Mode.' Yet every time I open Firefox and visit the History tab, 'Rec… (read more)

I have my Firefox Firefox Privacy & Security History settings set to 'Always Use Private Browsing Mode.' Yet every time I open Firefox and visit the History tab, 'Recently Closed Tabs' shows a history of the websites I've visited. How do I disable this feature?

Asked by Nat 10 months ago

Answered by zeroknight 10 months ago

  • Solved

Unintended muting

Long-time problem: Running Firefox 115.6.0esr (64-bit) on Windows 7 Home Premium SP1 (64-bit). Viewing "CNN live" in one tab. Mutes if I open any another app/window [Logi… (read more)

Long-time problem: Running Firefox 115.6.0esr (64-bit) on Windows 7 Home Premium SP1 (64-bit). Viewing "CNN live" in one tab. Mutes if I open any another app/window [Login to website #1 [CNN live] and view/listen...Open anything else; CNN mutes] (Note- This happens in both Firefox and Chrome) Any ideas/suggestions for how to avoid this behavior? Thank you, Ron

Asked by ronbar59 5 months ago

Answered by zeroknight 5 months ago

  • Solved
  • Archived

Mozilla apps can't get Cloudflare to verify while using NordVPN

Apps Firefox and Thunderbird are having problems opening links to webpages. In particular, Cloudflare cannot verify (it just cycles between a checkbox "Are you human?" an… (read more)

Apps Firefox and Thunderbird are having problems opening links to webpages. In particular, Cloudflare cannot verify (it just cycles between a checkbox "Are you human?" and a browser check) when I use FF.

I use Win11 with NordVPN, but this wasn't a problem before the latest Win11 update. (It also seems to have affected TB reconnecting to Ymail.) I'm now using Chromium to read my Ymail avoid Cloudflare verification, but I'd rather keep using FF and TB apps.

I've been going though Cloudflare, NordVPN and Mozilla online help for a few days now, and I think I've tried everything there.

Thoughts?

Asked by Kagamusha SW 10 months ago

Answered by Kagamusha SW 5 months ago

  • Solved
  • Archived

Not getting "history" or remembering visited sites on new iMac

On my old iMac, Firefox remembered sites I had visited and filled them in, like if I typed A it would autofill Amazon. This is not happening on my new 2023 iMac and I ca… (read more)

On my old iMac, Firefox remembered sites I had visited and filled them in, like if I typed A it would autofill Amazon. This is not happening on my new 2023 iMac and I can't figure out how to turn this on. Also, I could see my site visit history on my old iMac, but this field is blank, with no history of sites visited shown, on my new machine. Help is appreciated. Please keep in mind that I am technically retarded and need step by step guidence. Thank you in advance for your help

Asked by Jerryjerry 6 months ago

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 6 months ago

  • Solved
  • Archived

Transfer info to new lap top

Is there a way to transfer all my log ins and their words from my desktop Mac to my new lap top Mac Air. I need to do it possible my a flash drive since the first time I… (read more)

Is there a way to transfer all my log ins and their words from my desktop Mac to my new lap top Mac Air. I need to do it possible my a flash drive since the first time I did it by migration and overloaded the lap top with all the stuff on the desk top. After lots of work to delete everything and reinstall the OS I did it by the flash drive. But I don't have all my logins and their passwords on the lap top.

Asked by Mac73 6 months ago

Answered by jonzn4SUSE 6 months ago

  • Solved
  • Archived

No form autofill option in latest browser (windows 10 - 64 bit)

Has the Autofill Forms option been removed from the latest version of Firefox? I get the opportunity to autofill credit cards but the Forms section seems to have vanishe… (read more)

Has the Autofill Forms option been removed from the latest version of Firefox? I get the opportunity to autofill credit cards but the Forms section seems to have vanished. Am I missing something? Thanks.

Asked by nickpb 11 months ago

Answered by zeroknight 11 months ago

  • Solved
  • Archived

No Audio in Firefox only.

There is no audio on any website in Firefox only. I'm using Windows 11 Numbered list item When a video is playing there used to be an audio icon showing the tab is pl… (read more)

There is no audio on any website in Firefox only. I'm using Windows 11

  1. Numbered list item When a video is playing there used to be an audio icon showing the tab is playing audio, this does not show anymore.
  2. Numbered list item Firefox does not appear in the Windows volume mixer
  3. Numbered list item The Firefox Task Manager Utility 'Windows Media Framework Audio Decoder is always idle.
  4. Numbered list item I've restarted the Windows AudioSrv service and Windows explorer process

Nothing works. Please help.

Asked by rtwymanjr 10 months ago

Answered by rtwymanjr 10 months ago