Showing questions tagged: Show all questions

Firefox Print Preview produces no output for Brother HL-L2350DW network printer.

Printing from Firefox (v88.0.1 64-bit) on linux (Ubuntu 20.04 LTS) to a Brother HL-L2350DW network printer using "Print Preview" produces no output on the printer. Cups a… (read more)

Printing from Firefox (v88.0.1 64-bit) on linux (Ubuntu 20.04 LTS) to a Brother HL-L2350DW network printer using "Print Preview" produces no output on the printer. Cups appears to produce expected files in the spool directory; the printer wakes up, but goes back to sleep after a normal timeout. Printing the same page with "Print using system dialog" works perfectly. Printing the same page to other (networked) printers using either "Print Preview" or "Print using system dialog" works perfectly. Printing from Firefox (v88.0.1 64-bit) on Windows 10 to the same Brother HL-L2350DW network printer using either "Print Preview" or "Print using system dialog" works perfectly.

Asked by ctgarrenton 4 days ago

Latest Update errors

All FYI, The latest update from FireFox, on my Kubuntu 18.04 LTS server, disconnected and disabled all my networking, at least I thought so. Rebooting did not help! Run… (read more)

All FYI,

The latest update from FireFox, on my Kubuntu 18.04 LTS server, disconnected and disabled all my networking, at least I thought so. Rebooting did not help! Running test I could not ping www.google.com, but found I could ping any direct IP, thus Google's DNS server: 8.8.8.8 would ping. Checking I found that the update had disabled dhclient, so re-installed dhclient then ran:

  dhclient <active port>

Used ifconfig to find the active port and now back to working.

Hate it when the developer idiots do not follow the legally mandated "Must Test" laws. Always causes problems when they do not follow the laws!

Cheers!

TBNK

Asked by tbotnik 4 days ago

Widevine Content Decryption Module completely missing

Hello. I am using a Raspberry Pi 400, which is 64-bit, but Mozilla Firefox automatically downloaded version 78.10.0esr (32-bit), and when I look in 'add-ons' and then 'pl… (read more)

Hello.

I am using a Raspberry Pi 400, which is 64-bit, but Mozilla Firefox automatically downloaded version 78.10.0esr (32-bit), and when I look in 'add-ons' and then 'plugins' in order to access the Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc., it isn't there. It is not mentioned anywhere at all, and so I am unable to watch Channel 4, which requires I enable DRM content.

Please help? Thanks.

Asked by email.me.safely 2 days ago

Sync seems to ignore local paths file:///home for example. How to include these?

One of my uses of Firefox is as a tabbed reader. So I will have arxiv pdfs open, local pdfs etc. I would like to Sync these views across devices. It seems that Sync ignor… (read more)

One of my uses of Firefox is as a tabbed reader. So I will have arxiv pdfs open, local pdfs etc. I would like to Sync these views across devices. It seems that Sync ignores any local tabs. For example file:////home/me/books/this_great_books.pdf

I suspect this is to avoid syncing settings files. But is there a simple path-based over-ride for this?

Or perhaps another extension would solve this.

Asked by david.cottrell 2 days ago

I can't play videos directly from OneDrive

As i said in the title I can't play videos directly from OneDrive so i'm forced to use a chromium based browser only for that , i tried to make it work even in private mo… (read more)

As i said in the title I can't play videos directly from OneDrive so i'm forced to use a chromium based browser only for that , i tried to make it work even in private mode and a fresh firefox installation without any results

Asked by Mr Robot 6 hours ago

Link in email (Thunderbird) won't open in Firefox

Hello. I am using Ubuntu 21.04 and after the upgrade I got different issues with Mozilla products. FF is: 88.0 64-bit TB is: 78.8.1 (64-Bit) One is: "Firefox is already r… (read more)

Hello.

I am using Ubuntu 21.04 and after the upgrade I got different issues with Mozilla products. FF is: 88.0 64-bit TB is: 78.8.1 (64-Bit)

One is: "Firefox is already running, but is not responding. To use Firefox, you must first close the existing Firefox process, restart your device, or use a different profile." appears if I click on links in emails. It doesn't matter if they're linked to youtube, are an online version of the email etc. Always the same message.

I tried to assign Firefox as a standard browser and changed to another one, started the system again, ran Thunderbird and Firefox and it still happened. I tried changing something in the config editor, doesn't help at all. I checked for files / attachments and what should happen with http/https. There's no entry, which is fine according to mozilla help. The settings are the same as before the upgrade. I don't understand why it doesn't work anymore.

And second problem is: When clicking a email link in Firefox it doesn't open in Thunderbird. Error message is: "Thunderbird is already running, but is not responding. To use Thunderbird, you must first close the existing Thunderbird process, restart your device, or use a different profile."

It also doesn't work if I have run FF and TB in safe mode at the same time or in other constellations (FF in safe mode, TB not and vice versa)

Any other ideas?

Asked by antishape 1 week ago

Last reply by antishape 6 days ago

Access to autofill Options Firefox 88.0.1 (64 bit) for Ubuntu

in this reference https://www.computerhope.com/issues/ch000063.htm#firefox it indicates that you can add, change or delete saved passwords by selecting the hamburger menu… (read more)

in this reference https://www.computerhope.com/issues/ch000063.htm#firefox it indicates that you can add, change or delete saved passwords by selecting the hamburger menu (3 parallel lines) followed by Preferences > Privacy and Security then navigate down to Forms and Autofill. However, in this version (FF 88.0.1 (64 bit) for Ubuntu), there is no such option listed.

I have some mistaken email addresses saved in the system (somewhere) which I would like to correct/delete as appropriate but am having an issue finding them.

Is there a hidden option somewhere in the system where I can access these to make the necessary amendments?

Asked by Graham Lees 4 days ago

Last reply by Graham Lees 4 days ago

Website won't load sometimes

Hi, i have a strange loading behavior of some websites, that i created. As an example, this URL: (it's an German website) https://mc-2021.hanno-fair-impuls.de/impuls-08-0… (read more)

Hi, i have a strange loading behavior of some websites, that i created.

As an example, this URL: (it's an German website) https://mc-2021.hanno-fair-impuls.de/impuls-08-06-jahresevent-harzer-marketing-treff-marketing-speaker-abend.html

The page loads sometimes immediately and sometimes in doesn't until i hit refresh. And after i hit refresh it loads direct. Sometimes if the page is loaded, some resources like CSS files are not loaded completely , so the page looks broken, because of those missing CSS files. I cannot really describe the problem, it seems like the page is stuck in some situations and sometimes not.

In Chrome this behavior never happens and the URL opens direct. (I tested this very often in Chrome) Also there is no server problems like to much connections or load problems of the server.

Hopefully you can help me or point me to the right direction to find the reason of this problem.

Thank you.

Greetings Jay

Asked by firefox1378 4 days ago

Last reply by firefox1378 1 day ago

Not possible to set secondary email when both on same domain

Hi, I just discovered a problem setting secondary email when both primary and secondary is on the same domain, gmail.com. Following the instructions: Set up secondary ema… (read more)

Hi, I just discovered a problem setting secondary email when both primary and secondary is on the same domain, gmail.com.

Following the instructions:

Set up secondary email

The error that come up says that the secondary email must be different than my account email, but it is, the only common thing is the domain.

So this is a bug, please fix.

Jan Johansson

Asked by Jan 6 days ago

Last reply by Jan 3 days ago

Light theme text in sidebar, is white on white (and is the sidebar theme for all installed themes)

Default Light theme has white text in the sidebar (on white background). All added themes use the default theme in the sidebar. How do I fix the sidebar light theme? Saf… (read more)

Default Light theme has white text in the sidebar (on white background). All added themes use the default theme in the sidebar. How do I fix the sidebar light theme? Safe mode (all extensions disabled) has exactly the same light theme sidebar problem

Asked by kimcosmos 6 days ago

Last reply by kimcosmos 1 day ago