Showing questions tagged: Show all questions
  • Archived

Add Exception for Hardware Appliance Not Working on 37.0.1

Before I upgraded to v37.0.1 in the last week I was using v31. I used v31 to connect to a EMC VNX5400. The connection to the appliance is a secure connection and when I b… (read more)

Before I upgraded to v37.0.1 in the last week I was using v31. I used v31 to connect to a EMC VNX5400. The connection to the appliance is a secure connection and when I browsed to the appliance the very first time (many moons ago) I had to add an exception. No biggy. Upgrading over the years it has never been necessary to add an exception again, because I just upgrade FF.

However, after the upgrade to v37.0.1, I browsed to my appliance like always but was confronted with the "This Connection is Untrusted" dialog. Which wouldn't be a problem except, when I click on the "Add Exception" nothing happens.

I have deleted the existing certificate, which was still there by the way, from the certificate store in Options->Advanced->Security.

Manually trying to add the exception also doesn't work. I attach a screenshot of this.

Any ideas why FF is behaving in this way?

Asked by andre.kruger 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

How can I get Firefox to close down when it refuses to do so whatever I do unless I shhutdown and restart the computer?

I have Windows 8.1 and, recently installed, Firefox which will not close down. I have tried everything I can think of, including 'ending the task in Task manager' but ev… (read more)

I have Windows 8.1 and, recently installed, Firefox which will not close down. I have tried everything I can think of, including 'ending the task in Task manager' but even when it is no longer visible in Task Manager I still get the error report in some programs that I must 'close Firefox first' before they will run.

I have to destroy whatever traces of Firefox I can find, and then shut down and restart the computer. I have installed a fresh copy of Firefox which behaves in the same way. I am going to use an alternative browser now, until I can be sure that this issue has been resolved.

clayto

Asked by clayto 5 years ago

Last reply by user633449 5 years ago

  • Archived

Latest Firefox update 37.0.2 does not recognize a valid certificate.

The latest update of Firefox, 37.0.2, will no longer work with our ERP system. It tell us: The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of th… (read more)

The latest update of Firefox, 37.0.2, will no longer work with our ERP system. It tell us:

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.

But our site does in fact have a valid Go-Daddy certificate. Even though this site is internal and behind our firewall and not visible to the outside world we choose to connect using SSL. Internet Explorer shows the certificate chain and also shows:

This certificate is OK.

I use to like Firefox better than IE but now I think the best course of action is to remove Firefox and never use it again. I do not need to deal with this kind of garbage.

John Nora

Asked by JPNORA 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

How do I restore my tabs and windows, whether open or closed, when everything else fails?

This is not so much a question, as an answer that some people desperately need. Ever since Version 34, Firefox has done a superb job of restoring the tabs that the user h… (read more)

This is not so much a question, as an answer that some people desperately need.

Ever since Version 34, Firefox has done a superb job of restoring the tabs that the user has created, either on restarting Firefox (if that option is chosen) or on request.

The details of how to restore tabs are covered in Firefox's basic help online, and even how to deal with several crashes in a row (such as in an addon) ruin the normal backup file are also well explained.

However, today I accidentally pressed Alt+F4 twice on my poorly-designed keyboard and closed my main window, with 93 tabs, and another Firefox window as well. I'm not sure this is exactly what happened, but I lost all 93 of my tabs.

I read many of the postings in which people give various suggestions, but none worked. Every time I restored a version of the sessionstore.js file I saw the same lonely empty tab. Restoring prefs.js did nothing, and neither did making changes in the internal configuration constants.

I tried refreshing/resetting Firefox (which preserves bookmarks), but I still couldn't restore the tabs. It was now clear that the problem was in sessionstore.js (and all its backups) for sure.

I'm writing this for people who must restore their windows or tabs, and don't mind getting technical about it. That was my situation.

The solution was to realize that the sessionstore.js file contains JSON code, which is an efficient way to represent integers and strings arranged in a tree structure.

I figured there must be a JSON editor somewhere, and it turns out there is a great one available online, at www.jsoneditoronline.org . It can read a file on your computer, edit it, then save it back on your computer.

As soon as I viewed sessionstore.js in the editor, it was obvious how easy this was going to be. The top level of the tree is understandable. I simply grabbed the data representing the window with 93 tabs, and dragged it from the list of closed Firefox windows to the list of open windows. This automatically moved the history of each tab, and even the strings entered into forms.

After copying sessionstore.js back to the Firefox profile, I started Firefox one more time. The playing of Pandora signalled that my tabs were back and functioning once again.

Now, editing JSON code is not something that everyone is ready for. And your problem might not be reflected in the JSON tree so simply. But, for technical-minded people who don't want to lose their tabs or windows to a mistake or a crash, this technique can be just what's needed when everything else fails.

Asked by David Spector 5 years ago

Answered by FredMcD 5 years ago

  • Archived

where the catch of casche

Are there any known issues with CLM 501 installer on Windows Server 2012 R2. During the setup we have specified the custom installation directory to point to E:\ Program… (read more)

Are there any known issues with CLM 501 installer on Windows Server 2012 R2.

During the setup we have specified the custom installation directory to point to E:\ Program Files ( a folder created ) but the issue we noticed is after installation is complete when we tried to Start JAZZ Team Server it just flash off .

To get this working We have to remove the complete JTS server and re-install into C:\ drive the default and now it comes up.

Where as the same is not true with Windows 2008 R2 as we have everything CLM 501 running on 2008 environment.

We see many similar posts not exactly the same. Let us know if this is also a known issue and are there are workarounds / solutions.

http://mayweathervspacquiaolivestream.xyz/

Asked by askakhan03 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

Seite einrichten nicht möglich - Fenster zu groß! Keine Inhalte der Webseite in der Druckvorschau nur Kopfzeilen-Text! Meist über 20-30 leere Seiten für Druck!

Dear mozilla Firefox Support-Team: The uploaded image has been the Screenshot of the ‘Print-Preview’ + the Window of ‘page settings’ starting this report to be sent to ge… (read more)

Dear mozilla Firefox Support-Team: The uploaded image has been the Screenshot of the ‘Print-Preview’ + the Window of ‘page settings’ starting this report to be sent to get your support !

And this had been the status until the minute before: For several weeks I had not been able to print out neither any page directly from a Website out of Firefox nor one which has been created as pdf-file out of a form or procedure on a Website. So I could neither record ordering-protocols nor simply print documents or at least a location plan out of a route planner. Up to now, I took this as printer problem as I added another net-printer to my Notebook. However, i finally had to solve it! On the other hand I could print out of other Internet-Browsers but don't want to use them for several applications and reasons.

However, developing this description of my printing problem, taking the uploaded screenshot, somehow, don’t ask me exactly how it did it, suddenly I could see the upper edge of the page-settings-window. Fore sure I tried to do this for weeks and for sure a hundred times without any move of the upper edge down.

What I found then and there in the ‘margin’ box I could not believe 2500.00 ! It’s just the answer of my question - giving it myself! And this explains too, that for a simple Website or documents page hat been created at least a dozen of pages or much more without any text, letter or picture on it.

A FIREFOX PROBLEM: But at the same time it shows a big problem of this ‘print-settings-Window': by any reasons every user might be able to create wrong settings (large numbers – made by accident or anyhow) might shift the upper edge of the page-settings-window out of sight and unreachable first to find the mistake and second to correct the entry.

However, I still don’t have the real explanation how I suddenly could see the upper edge of the page-settings-window with this incredible number 2500.00. But during the trial to find the OK button, which now had been vanished with the lower edge of the page-settings-window, I found that I could go through all boxes of the form using the Tab-key – finally so I could confirm and enter OK for the correct margin.

In the same manner I might have reached before the upper edge of the page-settings-window.

Hopefully this will help you to correct this problem with your next Update-Version, which might have driven mad already a lot of Firefox users.

But with that connected there is a SECOND and still harder PROBLEM: On several Websites, also on your support Website of Firefox, this will lead to crash the Firefox program. Especially, and this is very important to remark, if the printing process had been started with those wrong set pages the printing process goes on and on, does not finish and can't be stopped without ending Firefox, which mostly leads to crashes by this action. Further on, starting Firefox again after this crash and restoring the crashed Tabs again the printing process starts again in the same manner generating the next crash.

That should be enough for this. With best regards Thomas Spaney

PS: It would have been easier and therefore faster for me to write this letter in German! Would this have been possible? If yes this should be mentioned also if there's not a German support line available!

For a former problem i could use a chat-line. I couldn't find it anymore. Or doesn't this exist anymore?

However, I would appreciate any comment on this finally very long report. Thank you !

Asked by Thomas_S 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

missing minimize/maximize/close icons from hyperlinks in OE

Running Windows 8.1 PRO version and latest version of Firefox 37.0.2 I set Firefox as default browser in Windows 8.1. When I open Firefox normally from the taskbar or … (read more)

Running Windows 8.1 PRO version and latest version of Firefox 37.0.2 I set Firefox as default browser in Windows 8.1. When I open Firefox normally from the taskbar or from the shortcut on the desktop all things work as normal. IE The Minimize / Full Screen / X exit but all appear in upper right. Works fine always. using standard themes and no issues there.

I downloaded and installed Outlook Express 6.0 (a version of Outlook Express re-designed to work with Windows 8.1 from here: www.runasxp.com and the program works just like the old Outlook Express I used in Windows XP PRO. I dual boot and by using this email client I can save my emails from my different accounts to the same drive and folder(s) of my other emails that was built using Outlook Express (Microsoft) in my XP operating system. Point is they save exactly the same so I don't loose any emails going back and forth from Windows 8.1 to XP.

I also have another email client I use mostly for weeding out emails I don't need or want to download, called POP Peeper. Fully enabled email client with ability to have multiple accounts and also ability to reply, forward, or create new email in there if I want.

Problem comes when I open Outlook Express in Windows 8.1 and follow a hyperlink in the email. If my default browser, Firefox, is not already started and OE starts the Firefox, there is the missing icons in the upper right. IF the browser is already running and the icons are present (as they always are), then any hyperlink from OE will open a tab, as normal, and the icons are still there, as normal. I do not get this situation when I click on a hyperlink from POP Peeper when Firefox has not been already opened. I do not get this when Firefox is up and running and I click a hyperlink from an email in Outlook Express 6. ONLY when it first starts out running "Firefox" from a hyperlink in OE6 do I get this issue with the blackened icons area in Firefox. The icons appear to still work, because when I click in the appropriate area it minimizes, full screens and all the way to the right where the X is it closes like it should.

Why does Firefox behave like this? Is there something missing in the registry that does not open Firefox properly from hyperlinks at times? You can also see the conversation at this link where I posted pretty much the same question. The "creator" has emailed me in the past that it is a Firefox issues as he googled and found issues with this same problem. Except under normal circumstances I do NOT have issues with Firefox and the missing icons in the upper right. link -> http://runasxp.com/Thread-Firefox-and-links-from-OE?pid=6437#pid6437

Thanks for reading

Asked by AKsarben 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Solved
  • Archived

The connection to www2.allianzlife.com was interrupted while the page was loading. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity

Allianz Life says that Google Chrome Fame is going away and it is the cause of this problem. Suggestion is to get a different browser. Can't use Firefox anymore? … (read more)

Allianz Life says that Google Chrome Fame is going away and it is the cause of this problem. Suggestion is to get a different browser. Can't use Firefox anymore?

Asked by wmurray 5 years ago

Answered by cor-el 5 years ago

  • Archived

Why not instruct MacOS 10.10 users in creating a new folder to use the wheel icon pull-down menu ...

Your instructions on creating folders aren't correct. for my Mac, saying nothing about having to Open the Bookmarks pull-down menu Select 'Unsorted Bookmarks' Go to the … (read more)

Your instructions on creating folders aren't correct. for my Mac, saying nothing about having to Open the Bookmarks pull-down menu Select 'Unsorted Bookmarks' Go to the top 'Wheel' icon

THEN you can create a new folder, and other good things Bit of a pain. Otherwise, Firefox is great!

Asked by JnetNW 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Solved
  • Archived

article file edit view menus incomplete

The article https://support.mozilla.org/en-US/kb/what-happened-to-the-file-edit-and-view-menus describes 3 possibilities, then says, "We'll show you how to fix each of th… (read more)

The article https://support.mozilla.org/en-US/kb/what-happened-to-the-file-edit-and-view-menus describes 3 possibilities, then says, "We'll show you how to fix each of these." ... then only describes how to fix the first 2.

Was the info on how to fix "the file storing your toolbar information has become corrupt" been deleted?

Asked by mrento 5 years ago

Answered by jscher2000 5 years ago

  • Archived

This is simple, please fix your password reset... It does not work, worse I know my password... But, your server disagrees with me... So, either please fix it o

I have already done all of this, you see this is the dam problem... I can't log into the site, I had to create a new password and username,cin which are exactly what I us… (read more)

I have already done all of this, you see this is the dam problem... I can't log into the site, I had to create a new password and username,cin which are exactly what I used the last time, again and again and again... Each time setting up a new account where their was an account already started. Am I going to have to create a new acct. each time or can you fix this problem...

Asked by jwgaither63 5 years ago

Last reply by guigs 5 years ago

  • Archived

Auto select dictionary

I'm a native Dutch speaker, and also read and write a lot in English. Hence I have two dictionaries installed for spell checking: Dutch and English. I often find myself u… (read more)

I'm a native Dutch speaker, and also read and write a lot in English. Hence I have two dictionaries installed for spell checking: Dutch and English.

I often find myself using one language on one page, and the other on the next, thus having to switch the spell checker dictionary between Dutch and English all the time.

What would be VERY convenient, is either

1. The possibility to use two (or any number) dictionaries at the same time.

Or better yet:

2. The possibility to 'auto detect' the current language, and use that dictionary.

This auto detect thing could simply consist of seeing what dictionary results in the least number of detected spelling errors, and use that.

Thanks for your consideration, this sounds like a rather simple feature to me, yet I've been missing it for many years, and I have in fact found quite some similar requests from other people throughout the internet as well! It would make a great addition to Firefox!

Asked by Peter_Scheurman 5 years ago

Last reply by James 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Wireless router is disconnected from PC(s) when using Firefox 37.0.1

This problem has been occurring for the past 2 weeks every time I use Firefox on each of the 2 PCs I use everyday. The problem may occur a few minutes after starting Fi… (read more)

This problem has been occurring for the past 2 weeks every time I use Firefox on each of the 2 PCs I use everyday. The problem may occur a few minutes after starting Firefox or it may be hours of continuous use before the connection is lost. It doesn't matter if I'm running Firefox by itself or have background apps running, but definitely requires Firefox to be running before I see a problem.

Configuration: WIN 8.1 and VISTA 64; both with latest updates. LAN: cable modem and Belkin wireless router; both with latest firmware. Firefox v37.0.1 with no add-ins or add-ons. Start page is "blank".

Symptoms: Windows status bar shows I am disconnected from the router. Router and modem status LEDs show I am connected to the internet. Same for the WIN network status app. It shows no router connection.

The problem can be temporarily fixed by power cycling the router. Or, by just waiting a random period of time the connection may (or may not) be reestablished on its own.

I also use a standalone PC application that streams text data in short bursts and runs all day (no video or music... just short lines of text) with no problems until I start Firefox in the background. Then it may go a few hours before the connection to the router is lost. I also frequently watch videos on my tablet with no problems from the router. While typing in this question on a PC I was disconnected from my router. I'm hoping to get some suggestions as to what to inspect or change. Thanks!

Asked by KV1E 5 years ago

Answered by KV1E 5 years ago

  • Archived

I think there is a very annoying bug after the latest update of firefox, can I talk to someone, or chat with someone so I can get rid of it

Since the latest auto update of my firefox browser I am experiencing strange issues. Every evening when I stop working, I close my browser (closing all the tabs that I am… (read more)

Since the latest auto update of my firefox browser I am experiencing strange issues. Every evening when I stop working, I close my browser (closing all the tabs that I am working on and in the morning, I restore the session) . For many years everything worked just fine ... untill after the last auto update of the firefox browser .. all of a sudden a got 302 errors ( a blank page with the description 302 and I believe "page moved here" or something to that extend ... i try to click the link and get nowhere.

I first noticed it on a few wordpress pages (backend ) that I was working on and which were restored from the previous day ... thinking it was a server error, since we have several vps and dedicated servers .. i contacted the company who hosts our servers ..

they looked into it and apparently .. there were no issues on the server side and neither on that particular computer ... but our server hosts told us .. that it is probably browser related and seemed to have something to with a bug with the cache of the browser

we didn't know what to do .. it was very annoying .. but at that point it only happened once on a hew pages .. so we decided to see what happened the next time

Next time we did not restore a session with wordpress pages .. but with the google search engine open and on a few other tabs logged into social media .... and as was saidn by our server hosts it was indeed not related to work that we did on pages on our servers ... since that time even the google search engine homepage ... showed us ... moved here

Can you pease look into it and fix this .. we are doing the same thing as many years on the same computer also a few years .. so it is not anything we do wrong either .. it is most definitely browser related

so can you please fix it asap .. since when we work on wordpress .. that is not the only thing that goes wrong .. we also have difficulty uploading updates ... when updating sometimes after the update of any particular change on a wordpress page is done ... we are also redirected to a blank page .. so the updated page does not want to load ... in that case we have use our back button ... which sends us back to the right page ... but with the old data on it ... then we have to refresh that page .. and only then we see the page updated ... so it seems that there is an issue in both direction with the caching of the browser after the last update

Kind regards,


Robert

Asked by robneedssupport 5 years ago

Last reply by FredMcD 5 years ago

  • Archived

Firefox crashing with flash in fullscreen

Hey all, So the problem is that when I have a flash video open in full screen on either monitor, and then click over to the monitor that isn't playing the video, Firefox … (read more)

Hey all,

So the problem is that when I have a flash video open in full screen on either monitor, and then click over to the monitor that isn't playing the video, Firefox hard crashes with me having to go to task manager to close it down to get it working again, I've tried reinstalling Firefox and Flash, as well as disabling hardware acceleration to no avail.

Any ideas on how to fix this problem?

Cheers

Asked by CupcakeKing 5 years ago

Last reply by Mark Schmidt 5 years ago

  • Archived

Failure to implement and retain password

I had been using numerous sites where I my username and password was appropriately retained using Firefox 36.0.4. With the update to 37.0.4, all this failed. My stored… (read more)

I had been using numerous sites where I my username and password was appropriately retained using Firefox 36.0.4. With the update to 37.0.4, all this failed. My stored usernames and passwords failed. Deleting these credentials would not work - I would enter them, the dialogue about whether to store these would flash in the upper left of the browser window, and I would be asked for my credentials again. Happened on multiple sites on different servers. Deleting profile and reinstalling V37.0.4 did not fix. The only solution was to scrub out V37.0.4 and reinstall the prior V36.0.4. How to communicate this to the Firefox developers.

Asked by roaming_bo 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago

  • Archived

Firefox slow wireless but fast wired. No issues running IE wireless. Tried system restore, fact. reset, turned off accl, disabled addons, run in safe mode.....

So i have an HP e118dx running on windows 8.1 with very little software on it. Currently running FF 37.0.1 and in wireless mode it always hangs up, runs slow, or times … (read more)

So i have an HP e118dx running on windows 8.1 with very little software on it. Currently running FF 37.0.1 and in wireless mode it always hangs up, runs slow, or times out. When plugged in it runs just fine. Can get on net using IE via wireless and no issues. So it seems to be something specific to FF on the wireless side. Thought it might have been my wireless card but running IE just fine seems to rule that out.

Have already tried system restore a few times, factory reset, turn off hardware accel., run in safe mode(FF), disabled add ons and nothing seems to help. If i have tabs open while wired, then go wireless and refresh the pages or browse on the already open pages i tend to get a couple minutes of trouble free experience before it slows to a halt again.

To recap....FF on wireless=slow and wired=fast. No difference when using IE wireless---always fast.

Asked by pasties 5 years ago

Last reply by pasties 5 years ago

  • Solved
  • Archived

forward button disappears on home page

I have asked this without result. When using firefox, I can do a search, go to a page, go to deeper pages, click the back button and forward button; but when I click the … (read more)

I have asked this without result. When using firefox, I can do a search, go to a page, go to deeper pages, click the back button and forward button; but when I click the back button to the home page, the forward button disappears. I have done this by accident or design many times. When I back up to the home page, I have to start all over again, redo the search and it is extremely frustrating. This is NOT fixed by the "Restore Defaults." It seems that if I back up to my home page [Usually Google Search] then Firefox assumes that I will not want to go forward again. I do NOT want another ADD-ON for this. I merely want the forward button in all windows where there is a forward page. How can I get that? I hate to say it, but this happens enough that I have been using Chrome for searches and just general surfing. In my opinion, the forward button show be in ALL windows, grayed out if necessary, but there. But I can accept it disappearing when there is NO forward page. But not when there is a forward page. Note: this NEVER happens in Chrome [and others.] See pictures 1. Google search 2. Search for Yellowstone 3. Go to Yellowstone site 4. Click back button to Search for Yellowstone page. 5. Click back to Google page. Where is the forward button so that I can go forward to the Yellowstone search???

Asked by fryque 5 years ago

Answered by fryque 5 years ago

  • Solved
  • Archived

Firefox reloads many (though not neccesarily all) tabs if i sign into or out of gmail. Is it as it should be?

This problem has already been mentioned in a previous thread, but alas due to the combative and impolite nature of the user who brought it up the thread has been closed.… (read more)

This problem has already been mentioned in a previous thread, but alas due to the combative and impolite nature of the user who brought it up the thread has been closed. Nevertheless the issue persists, and probably could be considered a threat to privacy. There are 2 suggested settings that could circumvent the problem in the previous thread. Unfortunately they do not seem to work. The previous thread: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1046264

Would it be possible to suggest this problem be dealt with by the developers in a later version of Firefox?

Asked by varnyu 5 years ago

Answered by the-edmeister 5 years ago

  • Archived

My home page won't load

My home page is my companies home page which requires authentication. Before the latest update I had no problems, but now it won't let me log in. I enter the credential… (read more)

My home page is my companies home page which requires authentication. Before the latest update I had no problems, but now it won't let me log in. I enter the credentials and hit OK and the box just keeps coming back up. I can log in via Safari with no problem so it appears that it's something in the security settings but I can't figure out what. I've tried a number of fixes that I've seen for similar issues, but none seam to work.

As an aside... it is way too difficult to ask a question through Mozilla Support!

Asked by mikeljcarr 5 years ago

Last reply by cor-el 5 years ago