Showing questions tagged: Show all questions

Yahoo results messed up!

Hello everybody. I'm having a problem with Yahoo: when I do a research, the pages' description overlays the titles, in a way that makes it impossible to read the name of … (read more)

Hello everybody. I'm having a problem with Yahoo: when I do a research, the pages' description overlays the titles, in a way that makes it impossible to read the name of the website... Could I change something to Firefox to solve this issue? Best, Andrea

Asked by mankonet 2 hours ago

Icons have changed

I've recently noticed that some icons on websites are showing up as "asian" characters. I haven't knowingly changed any settings, gone to any strange sites, nor added an… (read more)

I've recently noticed that some icons on websites are showing up as "asian" characters. I haven't knowingly changed any settings, gone to any strange sites, nor added any extensions. I've tried clearing the cache and even removed and reinstalled firefox and the few extensions I use, which are the common ones like adaware,etc. Nothing has seemed to work. The icons range from ones that link to facebook, twitter, etc to the search icon. If I inspect the icon it says the font is "MingLiU_HKSCS" I've checked the setting and it says the font is times new roman and even unchecked the box that says "Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above" but neither seems to work. Thanks for your help

Asked by wohikiv920 1 day ago

Last reply by wohikiv920 3 hours ago

Unable to access website

I use the site Word Hippo (an online thesaurus and Word tools website) regularly but cannot open this site on Firefox. However it opens on Chrome which seems very strange… (read more)

I use the site Word Hippo (an online thesaurus and Word tools website) regularly but cannot open this site on Firefox. However it opens on Chrome which seems very strange.

Asked by Pooh Bear 16 hours ago

Last reply by jscher2000 10 hours ago

  • Solved

Unable to acccess customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser

Unable to access customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser. I have tried the recommended turning off proxy, or Private mode, safe mode, etc. Nothing seems… (read more)

Unable to access customerconnect.vmware.com but can in the "other" browser. I have tried the recommended turning off proxy, or Private mode, safe mode, etc. Nothing seems to be working.

Asked by lundrigan 1 day ago

Answered by lundrigan 13 hours ago

  • Solved

Unable to log onto Vanguard Account

I am unable to log onto investor.vanguard.com using Firefox. It has worked fine until last week. I confirmed the username/password are correct (they work fine on my pho… (read more)

I am unable to log onto investor.vanguard.com using Firefox. It has worked fine until last week. I confirmed the username/password are correct (they work fine on my phone app and using the Microsoft browser). I contacted Vanguard and they said they have not had any reported issues on the website.

When I click on the LOGON icon, a blue halo appears around the icon, but I cannot complete the logon. All other icons on the home page work properly on Firefox, but the LOGON does not. Deleting cookies did not help.

Are other Firefox users experiencing this on Vanguard, and if so, is there a fix?

Asked by K_E_BETSCH 1 month ago

Answered by K_E_BETSCH 1 month ago

Firefox & Yahoo mail

Starting on 1/2/2022, every time I go to access my Yahoo mail; I've been getting a dialog box that states "The continued use of the Firefox Browser might cause issues wit… (read more)

Starting on 1/2/2022, every time I go to access my Yahoo mail; I've been getting a dialog box that states "The continued use of the Firefox Browser might cause issues with features, usability & accessibility to Yahoo Mail. To continue without issues, we suggest that you download Chrome, IE, Safari". What has happened to FF or is it a Yahoo issue? Also, it's only after I click on my mail icon on my home page to open my mail. This is quite annoying to have to click off the box and wait for the page to reload about as fast as NetZero dial-up of the mid 90s.

Asked by Sonny65 23 hours ago

Last reply by jscher2000 16 hours ago

loading wordpress website

i have built my clients website on word press , problem is that when my client opens site on firefox , it took too long to load , while it works perfect with chrome and i… (read more)

i have built my clients website on word press , problem is that when my client opens site on firefox , it took too long to load , while it works perfect with chrome and ios , what could be the problem? can anyone please tell me? here is the site link https://sublimationtools.com

Asked by 10jonmuller 18 hours ago

Last reply by TNorth 18 hours ago

Personal login to bank account

My attempts to login to my personal bank account (https://orionfcu.com/) with updated Firefox has failed since 1/16/2022. My electronic account has been active for ~>/… (read more)

My attempts to login to my personal bank account (https://orionfcu.com/) with updated Firefox has failed since 1/16/2022. My electronic account has been active for ~>/+ 20 years. Firefox has been my default browser from its inception always with Apple iOS systems. After correctly answering a security question, I receive an error message saying than my request cannot be completed...try again later. Bank online assistants recommend I use Edge or Chrome browsers. I have never nor plan to use Edge. I can login with Chrome, but I have rarely used that browser. Am I stuck with Chrome for https://orionfcu.com/? Thanks.

Asked by tmarion 20 hours ago

Last reply by cor-el 19 hours ago

  • Solved

FF ESR 91.5.0esr 32-bit does not load page www.spectrum.net

Raspberry Pi 400 running: cat /etc/os-release PRETTY_NAME="Raspbian GNU/Linux 11 (bullseye)" NAME="Raspbian GNU/Linux" VERSION_ID="11" VERSION="11 (bullseye)" VERSION_CO… (read more)

Raspberry Pi 400 running:

cat /etc/os-release

PRETTY_NAME="Raspbian GNU/Linux 11 (bullseye)" NAME="Raspbian GNU/Linux" VERSION_ID="11" VERSION="11 (bullseye)" VERSION_CODENAME=bullseye ID=raspbian ID_LIKE=debian HOME_URL="http://www.raspbian.org/" SUPPORT_URL="http://www.raspbian.org/RaspbianForums" BUG_REPORT_URL="http://www.raspbian.org/RaspbianBugs"

https://www.spectrum.net

loads a 100% white window except for a "FEEDBACK" floating button that does nothing. Tried with a Private Window .... same thing.

Asked by WacoJohn 1 day ago

Answered by FredMcD 1 day ago

YouTube playlists' tracks skipping and reloading

The example playlist is at Black Sabbath Live Album "The End" - playlist. It plays only the first video that's landed at, the rest are re-loaded and skipped one after ano… (read more)

The example playlist is at Black Sabbath Live Album "The End" - playlist.

It plays only the first video that's landed at, the rest are re-loaded and skipped one after another.

My username is anonymized in the troubleshooting log.

Asked by scrutinizer1 1 day ago

Last reply by FredMcD 23 hours ago

Video quality keeps dropping on a streaming site (Viki)

Dear Support Team, I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was… (read more)

Dear Support Team,

I have an issue with video playback on one particular site (www.viki.com) that only happens on Firefox as it turns out. Up until today I thought it was an issue with the site itself. While streaming videos on viki.com the video quality keeps dropping from full HD 1080p down to a measly SD 360p; they automatically adjust the video quality based on your internet speed, yet despite having a very stable connection (220mbps) it keeps constantly changing which is very annoying. The weird thing is, though, that this doesn't happen ALL the time, just for a select few (Chinese or Taiwanese) shows. Playing the same episode of one such a show on another browser (in this case Edge), however, is completely normal. Steady 1080p quality throughout. I don't have this problem on any other streaming sites with Firefox (Netflix, Youtube, Prime, etc.), either.

Is there a throttling misstep somewhere in config that I might have overlooked? As far as I know I haven't changed the settings on it.

Would appreciate any help you can provide as I'd rather not switch browsers to fix this issue.

Sincerely, Isabella

Asked by evendia 23 hours ago

prime video not working

please tell me how to fix this issue. amazon prime video shows an error while playing videos on this browser while it works fine on other browsers such as chrome and edge… (read more)

please tell me how to fix this issue. amazon prime video shows an error while playing videos on this browser while it works fine on other browsers such as chrome and edge.

Asked by sarthakkhandelwal25 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago

For the last 6-8 months, Firefox has not allowed me to check out (make a purchae) with paypal on my Window 10 computer. Its not a Paypal problem, it worksfine with Explorer.

For the last 6-8 months, I cannot check out (make a purchase) using Paypal on my Windows 10 computer using Firefox. Paypal works fine with Explorer. But Firefox, which … (read more)

For the last 6-8 months, I cannot check out (make a purchase) using Paypal on my Windows 10 computer using Firefox. Paypal works fine with Explorer. But Firefox, which I prefer for all other purposes, just goes into an endless spiral if I click on "check out with Paypal". For all and any online vendors.

Asked by bmacewan 1 day ago

Last reply by FredMcD 1 day ago