Showing questions tagged: Show all questions
  • Solved

Firefox stalls and takes up all available memory when trying to access the options tab.

NOTE: I have made a video to show the problem, so if my explanation isn't clear, please watch this. The problem arises only when I try to access the options tab. As soon… (read more)

NOTE: I have made a video to show the problem, so if my explanation isn't clear, please watch this.

The problem arises only when I try to access the options tab. As soon as I have the options tab open, my PC's memory use skyrockets and doesn't come down, Firefox stalls completely and I have to close FF through the task manager.

This problem has never occured in the past, this has only been happening since a day or 2 ago.

I tried to disable all the add-ons, plug-ins, have the standard light theme. Nothing changed.

I don't really enjoy having to use safemode everytime I want to access the options tab.

Thanks for reading

Asked by Booskop 1 day ago

Answered by FredMcD 20 hours ago

Lost embedded video, pictures and some links

I am using FF56 and still not prepared to upgrade to post 56. Until recently I would see embedded videos and pictures in some forums, which now appear grey or the post se… (read more)

I am using FF56 and still not prepared to upgrade to post 56. Until recently I would see embedded videos and pictures in some forums, which now appear grey or the post seems to have a big gap to the end. If I click on the grey area, the picture will appear when I click on it.

I have contacted the sites and they blame FF stating, that no new algorithms are in use.

Does anyone know why this may have happened and how I can fix this?

Asked by Rad1o 26 minutes ago

can you colorize the text in toolbar bookmarks

I have the firefox browser in dark mode, and all my bookmarks/folders on the toolbar are white. It would be easier if they stood out a little easier to identify them with… (read more)

I have the firefox browser in dark mode, and all my bookmarks/folders on the toolbar are white. It would be easier if they stood out a little easier to identify them with color (such as say trip advisor is in green so I can pick it out easier). Usually there's an icon before the name for most links (but not if it's a folder), such as google maps has a rainbow G in a white circle. If I could add an icon before the name of the link that would be great, but it would be even better if the words on different links could be another color.

Is this possible?

Thanks!

Asked by conwaycastle1982 3 hours ago

Last reply by cor-el 46 minutes ago

Firefox Account Does Not Prompt for Password

In order to get support for Firefox for Android, I had to create a Firefox account. I was surprised to find that in spite of creating a robust password, I have yet to be… (read more)

In order to get support for Firefox for Android, I had to create a Firefox account. I was surprised to find that in spite of creating a robust password, I have yet to be prompted for it. If I sign out and close Firefox, then go to http://support.mozilla.org, I click on Sign In and it takes me to Firefox Accounts and shows my email address in the sign-in box. When I click continue, it logs me in without a password. When I checked "Logins and Passwords", it displays "No logins found", so it didn't store the password there. Did Firefox store the password without asking? Is it encrypted? Where is it stored? Is this another shortcoming/omission of the new Firefox?

Thank you for any guidance you can provide.

Asked by ccwilson1 1 hour ago

Can i make the object browser to remember deleted elements?

Hi everyone, i have a website where i have to delete a certain element in order for the website to display correctly. I am doing this by right-clicking on the element, se… (read more)

Hi everyone, i have a website where i have to delete a certain element in order for the website to display correctly. I am doing this by right-clicking on the element, selecting "Inspect Element" and then i simply click delete node and close the object browser. Since i visit that website regularly i wonder if there is any way to make the object browser to remember that i want that element to be deleted on every visit to this website? Or do i need an Addon for that?

Thank you in advance and best regards!

Asked by SubuSubu 2 hours ago

Last reply by cor-el 1 hour ago

Why is Firefox downloading .json files and how do I stop it?

Since two weeks ago, Firefox has downloaded stg-backup-[date]@drive4ik.json files in folder "STG-backups-FF-80.0.1" under downloads. I have no idea why and I want it to s… (read more)

Since two weeks ago, Firefox has downloaded stg-backup-[date]@drive4ik.json files in folder "STG-backups-FF-80.0.1" under downloads.

I have no idea why and I want it to stop. Anyone know anything?

Asked by canadianicicles1999 2 hours ago

Last reply by Wesley Branton 1 hour ago

ctrl + click opens new tab but also goes to link in CURRENT tab

See subject. I swear I think this works correctly sometimes, but other times (majority) it does this. Yes I know about middle click (which works as expected) but consider… (read more)

See subject. I swear I think this works correctly sometimes, but other times (majority) it does this.

Yes I know about middle click (which works as expected) but considering this should work correctly I'm curious what is going on.

This is FF on Win 10.

Any ideas?

Asked by TimC2k 4 hours ago

Last reply by cor-el 2 hours ago

For the last week or so(09/1?/2020-now) I cannot access evga.com using Firefox

Firefox is up to date, cache and all temporary files have been deleted, system has been restarted multiple times, have tried disabling ad-blockers and all security... ALL… (read more)

Firefox is up to date, cache and all temporary files have been deleted, system has been restarted multiple times, have tried disabling ad-blockers and all security...

ALL other sites are working perfectly. but when trying to access evga.com or any EVGA pages I get a blank white page with no errors, just plain white.

if I use Internet Explorer, Edge, or Chrome the site shows and works fine.

what could be causing this issue?

example attached

Asked by offline.games 4 hours ago

Last reply by offline.games 2 hours ago

Firefox running extremely slow

Hello all, I've yet to test this in great detail. But, it would appear that Firefox is running super slow. It's using about 3GB of ram out of my 16GB (Seems low imho). W… (read more)

Hello all, I've yet to test this in great detail. But, it would appear that Firefox is running super slow. It's using about 3GB of ram out of my 16GB (Seems low imho).

When opening websites like Facebook, videos, the message box etc lags. On YouTube videos can lag, and other sites that have elements that popup etc seem to lag.

I only run an AdBlock, and it's even disabled on the pages that lag. These issues aren't present in Google Chrome or Edge. In fact, Facebook is super responsive in Chrome.

I've tried various things to solve it mentioned on this forum, including entering some urls to access more advanced settings which hasn't worked.

Thanks alot.

Asked by cameron.bishop71 5 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Exiting Youtube fullscreen videos causing PC to crash sometimes

So what i've noticed lately is that when i play a video on youtube while on fullscreen, sometimes when i exit the fullscreen the screen goes black for a few seconds. In t… (read more)

So what i've noticed lately is that when i play a video on youtube while on fullscreen, sometimes when i exit the fullscreen the screen goes black for a few seconds. In the meanting i can hear the audio being played in the background. After 1-2 seconds audio becomes choppy and then it completely stops and then my computer restarts. I haven't tested that with any other browser since i've been only using firefox for years. It doesn't happen all the time but i can happen randomly. I've tried disabling hardware acceleration but it didn't do anything. All the drivers are up to date. Anyone encountering the same problem? Any possible solutions would be more than welcomed.

Specks: Ryzen 3700x Gigabyte 5700XT G.SKILL TRIDENT Z 2X8GB @3600 ADATA GAMMIX S11 PRO 1TB NVME SSD Corsair 750W PSU Aorus Elite x570 MOBO Samsung C27HG70 MONITOR.

Asked by sainakis 21 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

Add-ons not showing in toolbar

Hello When it comes to add-ons, then I add three of four at once or the same purpose, I try them all out, decide if I want to keep any of them, and then remove the ones … (read more)

Hello


When it comes to add-ons, then I add three of four at once or the same purpose, I try them all out, decide if I want to keep any of them, and then remove the ones I see that do not serve my target. All normal.


I know that it requires permission in order to have an add-on show in Private Browsing, that's done.

Now I had 8 add-ons on the toolbar, I disabled two or three of them so I can try two new ones. I did not like the new ones, so I just enabled the ones I had disabled, which where previously showing in the toolbar, all of this in Private Browsing having the permission of showing them.


As I enabled the add-ons again, they are not showing anymore in the toolbar..!!

Okay, I removed them and re-added them..not showing. I also did: not allow in Private Mode, then re-allowed..not showing. I simply restarted the browser in both normal and Private Mode, and yet not showing.. I also restarted my pc, and retried all previous steps again

  • This mainly happened as I removed the extension from toolbar, then added it again.

Still also 90% of the time, just disable then enable again, and only a few are showing again. Either when disabled then re-enabled or when removed then re-added*


So, what to do ?

Asked by Mark 8 hours ago

Last reply by Mark 2 hours ago

Invalid redirect on page

In general, when downloading, authorizing on some sites, I have this problem - "Invalid redirect on page". Moreover, this error occurs only on the firefox engine, but not… (read more)

In general, when downloading, authorizing on some sites, I have this problem - "Invalid redirect on page". Moreover, this error occurs only on the firefox engine, but not on chromium. I am writing from a browser Comodo IceDragon. The screenshot that I attached is in Russian.

Asked by taskpro63 1 week ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

web browser (BING)

Why when I am trying to browse a web page in bing the page will display yet when I try to view an individual picture the image turns to black and won't open back up??? ju… (read more)

Why when I am trying to browse a web page in bing the page will display yet when I try to view an individual picture the image turns to black and won't open back up??? just started and I've been using Bing and Firefox for years. Thanks

Asked by Wendle 15 hours ago

Last reply by FredMcD 2 hours ago

  • Solved

New Problem - No Yahoo Mail Contacts Showing

Suddenly, when I access Yahoo Mail through Firefox, I no longer have any contacts when I click on the Contacts button (shows "No Contacts"). This issue just started and … (read more)

Suddenly, when I access Yahoo Mail through Firefox, I no longer have any contacts when I click on the Contacts button (shows "No Contacts"). This issue just started and is unique to Firefox because if I access Yahoo Mail through Microsoft Edge or Google Chrome browsers, all of my contacts are there. I have tried clearing the cache and clearing cookies to no avail. All other email functions still work properly in Firefox. Any suggestions?

Asked by e424932 2 weeks ago

Answered by jscher2000 2 weeks ago

OneTab

OneTab has not be repopulating with all of my saved websites lately (last 5-6 days). It has eventually come back but today, its not happening. I have a tab that is my On… (read more)

OneTab has not be repopulating with all of my saved websites lately (last 5-6 days). It has eventually come back but today, its not happening. I have a tab that is my OneTab tab that has my saved websites in it. That tab exists still but it is empty. None of my saved websites are there. Also, the OneTab icon has disappeared. There is a space where it used to be and if I click on that space it goes to the description of OneTab so it is still (sort of) there, but... How do I get OneTab to work again. I don't want to lose the list of websites I saved. Thanks.

Asked by geri3 1 day ago

Last reply by geri3 3 hours ago

opening new tab

Hi, I re uploaded FireFox and when I used to open a new tab, it used to show all the previous sites I had been on like Yahoo, Amazon, Ebay and such. Even though I checked… (read more)

Hi, I re uploaded FireFox and when I used to open a new tab, it used to show all the previous sites I had been on like Yahoo, Amazon, Ebay and such. Even though I checked the Top Sites (4 rows) to show up when I click on a new tab..the 4 rows of sites I have viewed are not showing up yet..

So, how I do fix this and or when will I be able to see the 4 rows of sites I have just viewed?

Thank you.

Asked by MTCali70 20 hours ago

Last reply by cor-el 6 hours ago