Cached Web Content Not Clearing

Win 7 Home Premium Firefox Version 101.0.1 'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'Clear Data.' When 'Clear Now,' Cached Web Content; is clicked, it does n… (read more)

Win 7 Home Premium Firefox Version 101.0.1

'Privacy & Security'->'Cookies and Site Data', 'Clear Data.'

When 'Clear Now,' Cached Web Content; is clicked, it does not zero out. (It used to clear completely).

The browser webpage has been refreshed, the browser closed and reopened, and the computer restarted but the cache does not reset.

This issue started on the morning (Pacific time) of June 26-Is this a known glitch or am I missing a detail?

Asked by Buddy2014 1 month ago

Last reply by Buddy2014 3 weeks ago

Thunderbird 102.0.3 not filtering emails

I downloaded Thunderbird 102.0.1 and updated to 102.0.3 and love the format and looks. Had some issues with the calendar, but finally figured it out with help from help g… (read more)

I downloaded Thunderbird 102.0.1 and updated to 102.0.3 and love the format and looks. Had some issues with the calendar, but finally figured it out with help from help group on Reddit, but so far I haven't found any reference to, or solution to this issue.

After the upgrade when my emails come into my mailbox, they just stay there, I have to manually run the command to run the rules on folder. I want the rules to automatically start running when all of the mail is downloaded, with no help from me. Like they used to do in the old version. I don't want to have to retype all of my rules, there are over 300 of them, and I never have any luck with importing.

Please help. It's driving me nuts.

Asked by kynutcase 1 week ago

Last reply by kynutcase 38 minutes ago

I am trying to use Thunderbird Version 91.10.0 under Slackware64-15.0

Hi Folks I have been running thunderbird-68.12.0 under Slackware64-14.2 with NO problems. How do i retrieve and transfer my bookmarks from thunderbird-68.12.0 to Thunder… (read more)

Hi Folks I have been running thunderbird-68.12.0 under Slackware64-14.2 with NO problems. How do i retrieve and transfer my bookmarks from thunderbird-68.12.0 to Thunderbird Version 91.10.0 under Slackware64-15.0?

I have looked on the various forums but I can not find anything about thunderbird-91.anything

Thank in advance

-- Ken -- E-Mail: [email removed from public]

Asked by kenneth.braun 1 hour ago

Thunderbird was inadvertently upgraded to v102.1.1, now all mail bounces

After upgrading to Thunderbird 102.1.1 - Remote Server returned '550 5.6.11 SMTPSEND.BareLinefeedsAreIllegal; message contains bare linefeeds, which cannot be sent via DA… (read more)

After upgrading to Thunderbird 102.1.1 - Remote Server returned '550 5.6.11 SMTPSEND.BareLinefeedsAreIllegal; message contains bare linefeeds, which cannot be sent via DATA and receiving system does not support BDAT' appears in returned message upon bounce. All suggestions found online recommend having recipients make changes to accept badly formed messages. We view that as totally impractical. We tried downgrading, but the only result was to lose the profiles. Now, end user is frantic. Please advise. Thank you, Fred

Asked by fred.holzsager 1 hour ago

Youtube videos won't play lately, but will in Chrome.

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers … (read more)

YouTube worked fine in the past, but for at least the last few days (likely longer) Firefox 103.0.1 won't play anything. Chrome works fine still. Other large transfers work fine.

Latest video I tried to play: https://www.youtube.com/watch?v=WkN8Aqb2IBc Is a DND group playing with an actor from The Outpost (TV show on CW)

In Firefox I see the initial video preview image, and after clicking to play I get a constant spinning progress animation but the video never plays. Turning on the debug overlay info shows plenty of download capacity detected (I forget the name in the UI) but very little ever transfers (bars further down).

Only oddity I can see in the debug info it puts in the the clipboard is the wrong Angle GPU. I have 2 x NVIDIA 1080ti's in SLI, and it sees a 980. Chrome shows the expected value instead. I filed a bug on the Angle project just in case. I looked on the Firefox about:support page with hardware acceleration disabled and it showed two webgl driver entries (1 and 2), both with 1080ti listed.

I tried disabling the performance feature setting and hardware acceleration (closed app then opened again). No difference.

Windows 10 x64, latest patches. Latest NVIDIA drivers through GFE (auto updates itself). Two Windows 10 graphics options are on (GPU scheduler and Variable Refresh Rate).

I've seen a couple notifications from Windows about Firefox "attempting" to use GPU hw acceleration, but I have no idea why it'd be blocked. Clicked it and it did nothing. I looked in my event viewer and didn't find anything useful either. I haven't manually set any applications to use a certain GPU. Integrated GPU from CPU is disabled in BIOS.

GPU isn't overclocked. CPU is barely. And I see no reason to think this is related. In the past I'd get reboots and event viewer errors. Even when it worked in the past I was similarly overclocked. All programs (diagnostics) I've run to verify proper functioning have passed.

Asked by EternalStudent 1 day ago

Last reply by EternalStudent 1 hour ago

Synchronize address book across all my Win 10 computers

Hello, I am new to Thunderbird and have just installed it in my Win 10 desktop and laptop computers. Emails are downloading simultaneously into both computers but the co… (read more)

Hello, I am new to Thunderbird and have just installed it in my Win 10 desktop and laptop computers. Emails are downloading simultaneously into both computers but the contacts list aka address book is not synchronized. How can I synchronize the Address Book on both my Win 10 computers?

Thanks very much,

Ken Hanson

Asked by coppertophanson3 1 hour ago

Firefox closes immediately on opening. Using an iPad. No problems with other apps. Tried restarting iPad, no luck. Cannot get to Firefox settings as it does not stay open long enough to click on settings. Help,

Subject says it all. Using an iPad. No problems with other apps. Tried restarting iPad, no luck. Cannot get to Firefox settings as it does not stay open long enough to cl… (read more)

Subject says it all. Using an iPad. No problems with other apps. Tried restarting iPad, no luck. Cannot get to Firefox settings as it does not stay open long enough to click on settings. Help. No images because Firefox does not stay open long enough. App is up to date.

Asked by fernhome09 1 hour ago

Firefox window refuses to open maximized

I've worked with Firefox for several years, and had it opening maximized. I recently manually resized the Firefox window to facilitate some work in which I needed some o… (read more)

I've worked with Firefox for several years, and had it opening maximized. I recently manually resized the Firefox window to facilitate some work in which I needed some other windows visible. However, now I can't get Firefox to open maximized. Instead, it opens a window going from the left edge of my screen (see the first image below) about a third of the width of the monitor, and it is showing the double box icon in the upper right corner indicating that the computer "thinks" it is in full screen. If I click that double box, the window immediately shifts to the right edge of the screen, occupying a space about a third of the monitor from the right edge, and shows a single box in the upper right corner of the window. If I click that single box, the window finally does expand to full screen, showing a double box in the upper right corner. I've tried all the manipulations I've seen concerning starting screen size (such as going to the shortcut icon properties and indicating the that the program should start "maximized") but I'm still getting this same behavior. Any thoughts? (I'm running Windows 11, with the latest version of Firefox.)

Asked by Jim 2 hours ago

No longer shown warning screen with advanced button for self signed certs

Folks - I am working with an internal development web site that uses self signed certificates for https / ssl. Previously when browsing to this site, FF would present m… (read more)

Folks -

I am working with an internal development web site that uses self signed certificates for https / ssl.

Previously when browsing to this site, FF would present me with a web page that said "Warning: Potential Security Threat Ahead", but then also present an "Advanced" button on this page that would allow me to choose to ignore the cert error and proceed to the site anyways.

Recently, I now no longer have the option to proceed to the site anyways. I might have upgraded my DD during that time. We've also generated new certs recently. FF now just shows an "Unable to Connect" error message and there is no "Advanced" button or option to bypass the cert error and proceed to the site. This is on Firefox 91.12.0esr.

FWIW, both Chrome and IE still present me with options to bypass the cert error and proceed to the site.

Possibly FF will allow you to bypass an invalid CA, but not an invalid CN ?

Asked by toddpepin 2 hours ago

Delete duplicate of book marks menu

Sorry: I incorrectly marked this problemsent Aug 5 as solved, but it isn't My book marks folder has a complete duplicate copy immediately following the original. I tried … (read more)

Sorry: I incorrectly marked this problemsent Aug 5 as solved, but it isn't My book marks folder has a complete duplicate copy immediately following the original. I tried deleting individual entries from each copy but they also deleted in the other copy. I've attached two Print Screens. Original copy appears to be under Bk Mks Toolbar - See PrintScreen 1 PrintScreen 2 shows duplicate commencing again at 'Recently Bookmarked' but not sure whether in Menu, or another folder. How do I delete the copy w/ losing the original?

Asked by Pooh Bear 1 day ago

Last reply by Pooh Bear 2 hours ago

Recent update broke online banking date selection

Longtime user of Firefox for online banking bill pay. Latest update broke bill pay by disabling date to pay a bill. At bank I select vendor to pay, chose calendar to se… (read more)

Longtime user of Firefox for online banking bill pay. Latest update broke bill pay by disabling date to pay a bill.

At bank I select vendor to pay, chose calendar to select date and now the cursor should turn to a 'hand icon' when hovering over date. It will not allow me to select a date to pay the bill. The cursor changes to a hand icon if I hover over past dates or day of week but not the date I want to pay the bill.

To make sure it isn't my bank's problem I logged on with Chrome and everything works as normal.

This was tested twice two weeks apart. For now I cannot use Firefox to pay bills.

Hope taking time to post this to Support will result in a response acknowledging problem and solution.

Thanks, Larry

Asked by lgbancroft 2 hours ago

http://cr.yp.to/docs/smtplf.html

Yesterday I stopped being able to send email from Thunderbird. My ISP tells me that this is either Thunderbird's fault or maybe MicroSoft's, but definitely not theirs. Ho… (read more)

Yesterday I stopped being able to send email from Thunderbird. My ISP tells me that this is either Thunderbird's fault or maybe MicroSoft's, but definitely not theirs. How do I get the attached error message fixed so that I can once again reply to my email?

Asked by cable198 3 hours ago

tool bar not appearing...cannot get history or new window etc.

tool bar not appearing...cannot get history, or new window, etc.....also if you email response, please send to dsr2147@gmail.com instead of the outlook mail address.... t… (read more)

tool bar not appearing...cannot get history, or new window, etc.....also if you email response, please send to dsr2147@gmail.com instead of the outlook mail address.... thankyou

Asked by dsr214 3 hours ago

right-click on field puts list in upper left corner

Typically, when you right-click on a field or link or basically anywhere in a webpage the list of options appears or pops up at the point of the cursor. However, for som… (read more)

Typically, when you right-click on a field or link or basically anywhere in a webpage the list of options appears or pops up at the point of the cursor. However, for some time now they all appear in the upper left corner of the Firefox browser.

In the screenshot attached, I performed the right-click from the "Find help..." field. But the list is in the upper left corner. The list appears there regardless of where I right-click on a webpage.

Is there a way to fix this so they appear at the point of the cursor?

Asked by randysw 7 hours ago

Last reply by randysw 3 hours ago

Email Text Link Will Not Open ONLY in Thunderbird

New to Thunderbird (TB). TB v 102.1.1 (64bit) Mac Mini late 2012 macOS 10.15.7 Catalina. Situation: My coach sent me a link to download a PDF. She sent the email with bo… (read more)

New to Thunderbird (TB). TB v 102.1.1 (64bit) Mac Mini late 2012 macOS 10.15.7 Catalina.

Situation: My coach sent me a link to download a PDF. She sent the email with both an image link and a text link. I use "Choosy" as my browser, a nifty Mac App that allows me to choose any of my four browsers.

The Problem: I have normally been using Kiwi for Gmail v3.5.0. IMPORTANT: Both links work. The image link AND the text link are clickable. I also checked using MailPlane, another Mac App, and again, Both links, the image link and the text link were clickable.

However, only in Thunderbird does the "text link not work". The image link does work, i.e. it will open in my browser.

What I've done: > Cleared the cache > Open in Troubleshoot mode > Referred to this help link (nothing helped): https://support.mozilla.org/en-US/kb/hyperlinks-in-messages-not-working > Tried Message Body "Simple HTML" ==> Only the 'image link' becomes an HTML clickable link. The text link remains as text. > Just for funzies: Copied the text link and pasted into Chrome, it opened the PDF. > Another for funzies: I copied the PDF link from my browser, pasted it into another account using TB, send the email with the "text link" to another account. batta-bing-batta-boom, the link showed up.

My Conclusion: I'm a bit mystified. There has to be some setting problem in TB. Because as I mentioned earlier, both the image link and text link open in my browser when using Kiwi for Gmail and MailPlane App. Only in TB the text link will not open.

Open to any suggestions. Please note: no biggie as the image link is clickable.

Asked by Fillip 1 day ago

Last reply by Fillip 3 hours ago

Thunderbird 102 says it is updated. But it is not and keeps asking to update. Caused by Avast

Hi all, I am currently running Thunderbird 102.0. Everytime I start it a message pops out after a while saying the latest version cannot be installed automatically and sh… (read more)

Hi all, I am currently running Thunderbird 102.0. Everytime I start it a message pops out after a while saying the latest version cannot be installed automatically and should be downloaded directly from TB website. When I check for updates in TB it says its updated, even though I know its not since theres now 102.1 out. On the website it says that the latest version is not available as automatic update for versions 91 or older but since I am running 102.0 it should be installed automatically right? The same problem is happening for like 3 months now. Its like TB stopped the automatic updates. It frustrates me having to manually download and install every new version or the constantly popping up message asking me to do it. Any idea how to repair it?

Also strange thing I noticed when I checked the history of updates it says the latest update installed is 91.9.0 from 5th May 2022.

Thanks for your help

Asked by sazik 6 days ago

Last reply by sazik 3 days ago