Avatar for Username

ძიება მხარდაჭერაში

ნუ გაებმებით თაღლითების მახეში მხარდაჭერის საიტზე. აქ არასდროს მოგთხოვენ სატელეფონო ნომერზე დარეკვას, შეტყობინების გამოგზავნას ან პირადი მონაცემების გაზიარებას. გთხოვთ, გვაცნობოთ რამე საეჭვოს შემჩნევისას „დარღვევაზე მოხსენების“ მეშვეობით.

Learn More

přihlašování do banky a platby

  • 1 პასუხი
  • 0 მომხმარებელი წააწყდა მსგავს სიძნელეს
  • 1 ნახვა
  • ბოლოს გამოეხმაურა Ansam

Sedlák dobrý den mám takový problém, přestalo mi fungovat přihlášení do KB, a někdy nejde třeba ani provést platbu kartou, třeba včera jsme poštěli testy na autoškolu a vůbec to nejde, přes ostatní prohlížeč jako je SEZNAM nebo Google to normálně funguje, asi je tam nastavené nějaké zabezpečení ??? Děkuji za odpověď..

Sedlák dobrý den mám takový problém, přestalo mi fungovat přihlášení do KB, a někdy nejde třeba ani provést platbu kartou, třeba včera jsme poštěli testy na autoškolu a vůbec to nejde, přes ostatní prohlížeč jako je SEZNAM nebo Google to normálně funguje, asi je tam nastavené nějaké zabezpečení ??? Děkuji za odpověď..

ყველა პასუხი (1)

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu.