შეკითხვები ჭდეებით: ყველა კითხვის ჩვენება

sound failure

I recently got the latest version of windows 11 to go with the latest version of firefox. I play streaming movies on several apps with the sound working. all apps that us… (ვრცლად)

I recently got the latest version of windows 11 to go with the latest version of firefox. I play streaming movies on several apps with the sound working. all apps that use sound work, except for one. Firefox will pay the sound for a couple seconds and go silent. For now I am using chrome, which allows the sound to work on all of my streaming videos and movies (netflix, amazon, etc.). I would prefer to use firefox, but will unable to do so unless I can get the sound working again. I updated my sound card drivers and my video drivers. Thanks

Asked by leiko49 3 საათის წინ

Cannot see formatting such as bold and italics with NVDA screen-reader on Archive of Our Own website

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold wi… (ვრცლად)

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold with my screen-reader, NVDA, when reading fics on the site. Some of the bold I knew to be there because I had personally put it in.

When I changed the skin, I was dismayed to find I could not only still not see bold, but I could no longer see italics with NVDA either. The AO3 sidebar menu was also tucked away behind a dropdown button, but I could open that up and get to the controls, so I didn't mind that so much. The formatting, however, posed a real problem, since italics are used for, among other things, emphasis, telepathic speech, and the speech of Pokémon in fanfics featuring humans who can understand Pokémon. So I definitely wanted this problem fixed.

I thought I could simply change the site skin back, but to my further dismay, switching back to the Default skin did not restore my former view of the site's pages. I began trying other things, seeking advice from other tech-savvy acquaintances after I'd exhausted all the possible fixes I could think of to no effect. Here is a list of everything I've already tried:

  • As mentioned before, changing the site skin back with the buttons on the site
  • Soft/Hard-Refreshing the page.
  • Logging out of and back into my AO3 account to artificially end the session.
  • Restarting the computer, and NVDA, by extension.
  • Disabling each of the three extensions I have in Firefox, just in case one of them had caused the issue.
  • Viewing the site while logged out to see if that made a difference.
  • Cleared browser cache, and when that failed to help, also cleared specifically the AO3 cookies.
  • Created a clean Firefox profile with no settings changed and no extensions added, pasted url of one of the pages I was using as a test into the address bar. Still no formatting visible.
  • Viewed page in Incognito mode.
  • Briefly thought I had a solution when I found the Page Styles submenu in the View menu, set the page to No Style. Got my old sidebar back, but not the formatting, and lost even that change after a refresh. Not ideal solution.
  • Downloaded the portable version of Firefox, opened it and pasted in a url again. Still no formatting.
  • Reluctantly, opened AO3 in Google Chrome. Could see all the formatting with NVDA when logged out, and when I logged in, could still see the formatting.

I also discovered Reader View while testing some of these things, and this allowed me to read the text of a fic or chapter with all its formatting, but that view doesn't include the Author's Notes, or the comments, and that sacrifices some of the nuance of those because I don't see the emphasis on any words/phrases without the formatting.

I have contacted the AO3 support team, but they are just as confused as I am and don't know what could have happened. They say they haven't changed anything on the site that they could pinpoint as causing this problem.

I have tried asking on the BlindTech email list I'm subscribed to, which is where I was given the link to Portable Firefox, but I have exhausted all their ideas as well, some of which were included in the above list.

Now I come to you. Please, if you can shed any light on what might have caused this problem, I would deeply, sincerely appreciate it.

Asked by Trix 1 კვირის წინ

Last reply by Trix 6 საათის წინ

searching on google is causing my computer to disconnect from my router

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection t… (ვრცლად)

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection to my router would begin to disconnect and reconnect every 5 seconds. I've verified this by having command prompt keep a continuous ping to my router (ping 192.168.1.1 -t). The problem still happens in troubleshoot mode, and with all extensions and add-ons disabled. It doesn't happen from other search engine websites (bing), and it doesn't happen in other google services (gmail, google maps, youtube) or is caused by the Google homepage. I also don't have this issue when doing a Google search on other browsers. The only way I've found to fix it is to close Firefox, let the cache clear, and reopen the browser with any Google search tabs closed. I've only noticed this issue recently, and as Firefox has been my main browser for the last decade, and Google my primary search engine, I'd be extremely appreciative if I could get some help finding and fixing the cause of this.

The attached image is the ping timeouts cause by making a search on Google.

Asked by spyspiv 1 დღის წინ

MSN pages

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is th… (ვრცლად)

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is the result.

<a class="link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7385}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7386}fast-xi3567</a> replied to <a class="cwt-link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7387}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7388}fast-xi3567</a>.

fast-xi3567{fast-xi3567-7389}fast-xi3567 <a href="fast-xi3567{fast-xi3567-7390}fast-xi3567" target="_self">
fast-xi3567{fast-xi3567-7391}fast-xi3567
</a>

Asked by pete_scott2 4 კვირის წინ

Last reply by pete_scott2 2 კვირის წინ

Firefox won't post links on Twitter

Hi everyone. I have a kind of weird problem, Firefox won't let me tweet links....... tweet button is grated out and popup says Save or Delete Tweet. I assumed it was a Tw… (ვრცლად)

Hi everyone. I have a kind of weird problem, Firefox won't let me tweet links....... tweet button is grated out and popup says Save or Delete Tweet. I assumed it was a Twitter problem since it happened with both my accounts, but when i try with Chrome, links post and work (tweets). I tried Firefox Safe Mode, and Refreshing Firefox, plus ran numerous antivirus scans, none repaired the problem. Big FF fan, have always used it and i donate every year to the Mozilla Foundation and would rather not have to use Chrome. Needless to say, after using FF so long i have many Bookmarks and Passwords saved. Thanks for any advice.

Asked by dwdoyle1 2 დღის წინ

font performance problem

Hi, I use google type Montserrat on my site (impres.bg). What Firefox displays is the font at the thinnest width (100). This is a problem only on firefox, on other browse… (ვრცლად)

Hi, I use google type Montserrat on my site (impres.bg). What Firefox displays is the font at the thinnest width (100). This is a problem only on firefox, on other browsers the font is displayed correctly. This is a disaster for page performance and design. I'm losing users who use this browser.

I can't find where the problem is, apparently it only occurs in Firefox.

thanks

Asked by galgo4e 3 დღის წინ

Last reply by galgo4e 2 დღის წინ

YouTube "Loop" feature turns off randomly - videos stop playing

When I play a Youtube video on loop (by right-clicking the video and selecting "Loop" from the context menu so a checkmark appears next to the word "Loop"), it should pla… (ვრცლად)

When I play a Youtube video on loop (by right-clicking the video and selecting "Loop" from the context menu so a checkmark appears next to the word "Loop"), it should play an infinite number of times until stopped.

I am noticing that Firefox will turn off the loop feature on its own, after a random number of plays, without user intervention, and the video will end.

This could happen after just one play, or after a few plays, or after many plays hours later.

I have tested this issue in non-Firefox browsers, and it does not occur with them.

It happens in most any version of Firefox I try, including FF88 and the recent FF109.

Please see attached screenshots.

Is this a known bug?

Thanks!

Asked by Slouch 3 დღის წინ

Cannot access Mail.com Email

I cannot access my Mail.com email accounts. When I go to the login website: https://www.mail.com/logout/ or https://www.mail.com Then I click the "Log In" icon, and th… (ვრცლად)

I cannot access my Mail.com email accounts. When I go to the login website:

 https://www.mail.com/logout/ or https://www.mail.com

Then I click the "Log In" icon, and the login page fails to load completely. There is no Username or Password entry boxes.

After clicking Log In, the URL changes to this:

  https://www.mail.com/#.23140-header-navlogin2-1

I cleared cookies and cache but the issue remains.

I am able to use and signin using Google Chrome. So the problem is somewhere withing Firefox.

This is important as my business email address is on Mail.com !!!!!

Asked by DevMan 6 დღის წინ

Last reply by DevMan 5 დღის წინ

eBay page displaying incorrectly in FF 109

Hi All, I'm having a strange problem displaying eBay correctly in FF 109. The font displays as a Times Roman style, instead of the usual Helvetica style. Only the "Purcha… (ვრცლად)

Hi All,

I'm having a strange problem displaying eBay correctly in FF 109.

The font displays as a Times Roman style, instead of the usual Helvetica style.

Only the "Purchases" page has this issue, all other eBay pages display correctly.

Firefox 88 displayed this eBay page correctly, but Firefox 109 does not.

This issue occurs "installed out of the box", even without userChrome.css edits applied.

Please see attached screenshots.

Any help is greatly appreciated.

Thanks!

Asked by Slouch 6 დღის წინ

Buttons and dropdowns on certain screens don't work and on one finance in particular

FF 109.0 on W10 Pro 64-bit I am finding some websites, which require buttons to be pushed to either move to another page or to drop down some further options. In the firs… (ვრცლად)

FF 109.0 on W10 Pro 64-bit

I am finding some websites, which require buttons to be pushed to either move to another page or to drop down some further options. In the first instance, a coloured button on a white screen ("Next" etc.) is surrounded by dotted lines when "moused", but doesn't cause a move. In the second, clicking on a caption on a white screen should cause the upper screen to darken and offer further caption options, in white.

I attach screenshots of the "dropdown" problem taken on another browser (Chrome-based) which does work. NS1 shows the first screen, and NS2 the next correct option.

The website in question has as many privileges as can be given it (popups, trackers allowed etc.) but it doesn't make any difference.

As I mention, Chrome browsers work OK with this.

I have also found that other websites, usually to do with processing an online purchase, also behave poorly, with non-functioning buttons. I'm sure that some of it is down to poor website design, but not all.

Having tested all the settings, I am reluctantly drawn to the conclusion that this might be yet another add-on-caused problem. In normal circumstances, I would tackle this with the "binary elimination" of add-ons (turn off half, in half Y/N etc.). However, as this is a financial site which is itself a nightmare to use when running properly, and I cannot keep logging on and off, as eventually it will probably block me (and me from my money) as some sort of security thing.

If anyone has any suggestions or experience of this problem, I'd welcome a heads-up. Otherwise it'll be other browsers only.

Asked by Piscator 6 დღის წინ