Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Learn More

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Proč jste mi přepsali pozadí z bílého na tmavé

  • 1 risposta
  • 1 ha questo problema
  • 1 visualizzazione
  • Ultima risposta di poljos

more options

Jak si můžete dovolit i u mého zvoleného vzhledu přepsat aktualizací pozadí z bílého na tmavé. U mého oblíbeného vzhledu prohlížeče nelze toto nijak změnit zpět. CO SI O SOBĚ VŮBEC MYSLÍTE. OKAMŽITĚ TO VRAŤTE ZPĚT. KDYŽ TO PŘEDTÍM TAK MOHLO BÝT, A DOPLNĚK JSEM NIJAK NEAKTUALIZOVALA, TAK JAK JE TOTO MOŽNÉ??????

MÁM PRÁVO MÍT POZADÍ BÍLÉ, A ŽÁDÁM VÁS O OKAMŽITOU NÁPRAVU !!!!!!!!!!! MÁM KONKRÉTNĚ NA MYSLI POZADÍ DOMOVSKÉ STRÁNKY A VEŠKERÉHO NASTAVENÍ PROHLÍŽEČE.

Jak si můžete dovolit i u mého zvoleného vzhledu přepsat aktualizací pozadí z bílého na tmavé. U mého oblíbeného vzhledu prohlížeče nelze toto nijak změnit zpět. CO SI O SOBĚ VŮBEC MYSLÍTE. OKAMŽITĚ TO VRAŤTE ZPĚT. KDYŽ TO PŘEDTÍM TAK MOHLO BÝT, A DOPLNĚK JSEM NIJAK NEAKTUALIZOVALA, TAK JAK JE TOTO MOŽNÉ?????? MÁM PRÁVO MÍT POZADÍ BÍLÉ, A ŽÁDÁM VÁS O OKAMŽITOU NÁPRAVU !!!!!!!!!!! MÁM KONKRÉTNĚ NA MYSLI POZADÍ DOMOVSKÉ STRÁNKY A VEŠKERÉHO NASTAVENÍ PROHLÍŽEČE.

Tutte le risposte (1)

more options

Hehe, jak poroučíš, Milosti.

Tady ti nikdo nic nepředělával, protože k tomu nemá prostředky. Až ochladneš, můžeš si postěžovat tady: https://bugzilla.mozilla.org