Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

nefunguje mi přehrávání videa na čt24 a streamu

  • 10
  • 2
  • 50 views
  • Nzaghachi ikpeazụ nke poljos

more options

dobrý den, nefunguje mi přehrávnání videí - např. na čt24, stream apod, vide na youtube mi zase fungují. co s tím? Děkuji za odpověď.

dobrý den, nefunguje mi přehrávnání videí - např. na čt24, stream apod, vide na youtube mi zase fungují. co s tím? Děkuji za odpověď.

All Replies (10)

more options

Máš aktualizovaný Flash Player (není v doplňcích jako zakázaný)? Zkus Firefox spustit do nouzového režimu (při spouštění podrž Shift).

more options

flash player mam aktualizovany, i v nouzovem rezimu mi to nejede..

more options

Jak se projevuje ta chyba? Co je vidět na místě, kde by mělo být video?

more options

cerna obrazovka

more options

cerna obcas blikajici obrazovka

more options

smazáno

Edeziri site na poljos

more options

Dříve to fungovalo? Co se mezitím změnilo? Zkus vypnout HW akceleraci.

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu. = Je tiež možné že mate problémy s hardverovou akceleráciou. Skúste deaktivovať hardwarovú akceleráciu (ak je dostupná): - [SK:] Firefox - Nástroje - Možnosti - Spresnenie - Všeobecné - Použiť hardwarové urýchľovanie (deativovať) - [CZ:] Firefox - Nástroje - Možnosti - Rozšířené - Obecné - Použít hardwarovou akceleraci (deativovať). = Tento problém môže spôsobovať dosť agresívne nastavený antivírusový program. V mnohých prípadoch pomôže odobrať niektoré ochranné štíty antivírusového programu - vypnite filtrovanie SSL/TLS protokolu, alebo ho úplne vypnite. = Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg = Ak zatiaľ nič nepomohlo, tak v prípade takýchto problémov spravidla pomôže "Obnova firefoxu": https://support.mozilla.org/cs/kb/obnova-firefoxu-snadne-reseni-vetsiny-problemu Spustite firefox a potom: [SK:] F10>Pomocník>Informácie pre riešenie problémov>Obnoviť Firefox [CZ:] F10>Nápověda>Technické informace>Obnovit aplikaci firefox http://imgbank.cz/images/2014/09/24/firefox_obnova.jpg

more options

tak sem zkusil posledni bod a obnovil jsem firefox, video se uz normalne nacte, je slyset zvuk, ale je furt cernej obraz. jako antivir pouzivam zakladni microsoft security essentials a tam sem filtrovani SSl/TLS ani nenasel, natoz aby se mi to podarilo vypnout.. Zkousel jsem nainstalovat i chrome ci IE, ale tam je problem stejnej..

more options

Pokud ti to nefunguje v žádném prohlížeči, tak je zbytečné hledat chybu ve Firefoxu. Nenapsal jsi ani, jestli ti to vůbec někdy jelo a co se případně změnilo v počítači, že to teď nejede. Zkus pc.poradna.net Tohle je mimo náplň tohoto fóra.