Zoeken in Support

Hulp verkrijgen

Kies uw product

Firefox

Webbrowser voor Windows, Mac en Linux

Firefox voor Android

Webbrowser voor Android-smartphones en -tablets

Firefox voor iOS

Firefox voor iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten

Mozilla VPN

VPN voor Windows 10-, Mac-, Linux-, Android- en iOS-apparaten

Firefox Relay

Firefox Relay

Service waarmee u e-mailmaskers kunt maken om uw echte e-mailadres te verbergen

Mozilla Monitor

Mozilla Monitor

Controleren of uw privégegevens zijn blootgesteld bij een bekend datalek.

Pocket

Pocket

Ontdek en bewaar verhalen voor later.

MDN Plus

MDN Plus

MDN Plus biedt een gebruikerservaring op maat voor MDN-supporters.

Hubs

Hubs

Samenwerken en met elkaar communiceren via ruimtelijke audio met media van overal op internet.

Firefox Focus

Firefox Focus

Automatische privacybrowser en inhoudsblokkeerder

Firefox voor ondernemingen

Firefox voor ondernemingen

Firefox Quantum voor bedrijven

Thunderbird

Thunderbird

E-mailsoftware voor Windows, Mac en Linux

Aanbevolen artikelen

Veelgehoorde mythes over privénavigatie

Veelgehoorde mythes over privénavigatie

Kom meer te weten over veelvoorkomende misvattingen over privénavigatie in Firefox.

Einde ondersteuning voor Firefox Reality

Einde ondersteuning voor Firefox Reality

Mozilla heeft de ondersteuning voor Firefox Reality beëindigd.

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Het paneel Instellingen geeft toegang tot instellingen in Firefox. Dit artikel beschrijft welke typen instellingen in elk paneel beschikbaar zijn.

Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Standaard werkt Firefox zichzelf automatisch bij, maar u kunt altijd een handmatige update uitvoeren. Lees hier hoe u Firefox bijwerkt in Windows, Mac of Linux.

Illustration of community

Doe mee met onze gemeenschap