Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Wannan tattunawa ta zama daɗaɗɗiya. Yi sabuwar tambaya idan ka na bukatar taimako.

Zakaj se avtomatsko odpirajo vsi naslovi iz speed dial in se zabaše firefox ?

  • 5 amsoshi
  • 1 yana da wannan matsala
  • 3 views
  • Amsa ta ƙarshe daga Lan

more options

Kar samo se odpirajo zavihki. Brišem zgodovino, pa se ponavljodpiranje

Kar samo se odpirajo zavihki. Brišem zgodovino, pa se ponavljodpiranje
Hoton allon fuska da aka liƙa

All Replies (5)

more options

Pozdravljeni,

kdaj točno se strani odprejo?

Lan

more options

Firefox je počasen, trenutno sem izklopil Speed dial, pa je bolje, strani se več samostojno ne odpirajo (oz. firefox se sam odpira večkrat) Mogoče je moteča kakšna nastavitev v FVD Speed dial ?

more options

Če prav razumem, uporabljate razširitev FVD Speed Dial? Ali se strani odpirajo ob kakšnih vaših dejanjih ali ob povsem naključnih trenutkih?

more options

FVD Speed Dial uporabljam v firefoxu in chromu-tu deluje čisto normalno in hitro. Pri firefoxu pa takoj, ko ga zaženem se samodejno odpirajo shranjeni naslovi in jih vidim v opravilni vrstici. Pred 14 dnevi sem zaradi tega pojava ponovno naložil firefox, dodal razširitev FVD Speed Dial, ponovno uredil najbolj uporabljene naslove, ampak ta neprijetnost se ponavlja. Pri starejših verzijah firefoxa se to ni dogajalo. Če izklopim FVD Speed Dial je boljše, imam pa občutek, da po verziji 57 firefox dela počasneje. LP Marjan

more options

Če se kopica strani odpre, ko zaženete Firefox, ste prepričani, da strani niso nastavljene kot domače strani (torej, da polje domače strani v možnostih ne vsebuje česa kot www.youtube.com|www.youtube.com|www.youtube.com|www.youtube.com|www.youtube.com)?

Težavo, kakršnakoli že je, boste sicer skoraj gotovo odpravili z osvežitvijo Firefoxa, hitrim postopkom, ki bo odstranil dodatke in ponastavil nastavitve. Nato znova namestite Speed Dial in če je težava kaka pokvarjena nastavitev, je ne bo več.

Lan