Eheka Pytyvõha

Emboyke pytyvõha apovai. Ndorojeruremo’ãi ehenói térã eñe’ẽmondóvo pumbyrýpe ha emoherakuãvo marandu nemba’etéva. Emombe’u tembiapo imarãkuaáva ko “Marandu iñañáva” rupive.

Learn More

Server Sent Events in Dev tools -> Network tab

  • 3 Mbohovái
  • 0 oguereko ko apañuãi
  • 26 Hecha
  • Mbohovái ipaháva cor-el

more options

I'm having a pretty frustrating developer experience using Firefox to help develop an app that uses Server Sent Events. Now, I'm not sure if I'm the one at fault or if it's something to do with Firefox itself (most likely I'm missing a config option somewhere).

Anways, the issue I'm having is that I cannot seem to be able to see Server Sent Events in the network tab of dev tools. This is specifically what I'm looking for: https://firefox-source-docs.mozilla.org/devtools-user/network_monitor/inspecting_server-sent_events/index.html

I'm testing this functionality by going to https://sse.dev/testpage.html, opening my network tab. I can see the connection to the SSE endpoint however, all I see is "No headers for this request" or "No response data for this request". I know it's getting the data through the event source because I can do stuff with the data. I've also tested this in Edge and everything appears in their network tab as expected which, makes me feel like this is more of a browser-specific issue. Again, I feel like it's me missing a config somewhere or having a privacy setting set which is somehow messing with the event stream.

Any help is appreciated... I guess I got to use Edge for the time being 🤮

I'm having a pretty frustrating developer experience using Firefox to help develop an app that uses Server Sent Events. Now, I'm not sure if I'm the one at fault or if it's something to do with Firefox itself (most likely I'm missing a config option somewhere). Anways, the issue I'm having is that I cannot seem to be able to see Server Sent Events in the network tab of dev tools. This is specifically what I'm looking for: https://firefox-source-docs.mozilla.org/devtools-user/network_monitor/inspecting_server-sent_events/index.html I'm testing this functionality by going to https://sse.dev/testpage.html, opening my network tab. I can see the connection to the SSE endpoint however, all I see is "No headers for this request" or "No response data for this request". I know it's getting the data through the event source because I can do stuff with the data. I've also tested this in Edge and everything appears in their network tab as expected which, makes me feel like this is more of a browser-specific issue. Again, I feel like it's me missing a config somewhere or having a privacy setting set which is somehow messing with the event stream. Any help is appreciated... I guess I got to use Edge for the time being 🤮
Mba’erechaha japyhypyre oñondivegua

Ñemoĩporã poravopyre

See comment 3.

  • 1830230 - Server sent events not displayed in the Network panel

(please do not comment in bug reports
https://bugzilla.mozilla.org/page.cgi?id=etiquette.html
)

Emoñe’ẽ ko mbohavái ejeregua reheve 👍 1

Opaite Mbohovái (3)

more options

Ñemoĩporã poravopyre

See comment 3.

  • 1830230 - Server sent events not displayed in the Network panel

(please do not comment in bug reports
https://bugzilla.mozilla.org/page.cgi?id=etiquette.html
)

¿Imba’eporãva?

more options

cor-el said

See comment 3.
  • 1830230 - Server sent events not displayed in the Network panel
(please do not comment in bug reports
https://bugzilla.mozilla.org/page.cgi?id=etiquette.html
)

Sorry, I didn't see this bug report, my bad!

¿Imba’eporãva?

more options

See also this netmonitor-sse-inspector meta bug:

  • 1405706 - (netmonitor-sse-inspector) [meta] Inspect Server-Sent Events/SSE/EventSource Messages

¿Imba’eporãva?

Eporandumína

Nde eikéke nde mba’etepe embohovái hag̃ua ñe’ẽmondo. Ikatúpa, emoñepyrũ peteĩ porandu, ndereguerekói gueteriramo nemba’ete.