Eheka Pytyvõha

Emboyke pytyvõha apovai. Ndorojeruremo’ãi ehenói térã eñe’ẽmondóvo pumbyrýpe ha emoherakuãvo marandu nemba’etéva. Emombe’u tembiapo imarãkuaáva ko “Marandu iñañáva” rupive.

Learn More

Speed dial nefunguje (zakázaný) po aktualizaci.

  • 1 Mbohovái
  • 1 oguereko ko apañuãi
  • 1 Hecha
  • Mbohovái ipaháva Michal Stanke

more options

Dobrý den. Mám dotaz ohledně problému s jedním zásuvným modulem. Měl jsme přidaný doplněk Speeddial, který po dnešní aktualizaci Firefoxu je zakázaný a já nemám přístup k uloženým odkazům na stránky. Měl jsem jich velmy mnoho okolo 500. Nutně bych je potřeboval nějak zobrazit nebo za zálohovat, ale vůbec nevím jak. Bylo by možné dát nějakou radu jak to mám udělat? Viděl jsem, že je další zásuvný modul Groupe speed dial, ale když nemám někde zálohu starého programu tak nemám co bych do něj importoval.

Předem děkuji za kladné vyřízení.

S přáním hezkého dne T. Beránek

Dobrý den. Mám dotaz ohledně problému s jedním zásuvným modulem. Měl jsme přidaný doplněk Speeddial, který po dnešní aktualizaci Firefoxu je zakázaný a já nemám přístup k uloženým odkazům na stránky. Měl jsem jich velmy mnoho okolo 500. Nutně bych je potřeboval nějak zobrazit nebo za zálohovat, ale vůbec nevím jak. Bylo by možné dát nějakou radu jak to mám udělat? Viděl jsem, že je další zásuvný modul Groupe speed dial, ale když nemám někde zálohu starého programu tak nemám co bych do něj importoval. Předem děkuji za kladné vyřízení. S přáním hezkého dne T. Beránek

Opaite Mbohovái (1)

more options